Florya'da kahve zamanı!

10.01.2021 - 12:43 | Son Güncellenme: 10.01.2021 - 13:15

Son dakika Galatasaray transfer haberleri.... Galatasaray'ın İrfan Can Kahveci harekatında tabir yerindeyse cezve çıkarıldı, çay kaşığıyla kahve ve su cezvenin içine koyuldu, kısık ateşte kahvenin olması bekleniyor. İşte İrfan Can Kahveci transferiyle ilgili son gelişmeler. İşte detaylar...

Florya'da kahve zamanı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da gündem İrfan Can Kahveci transferi... Yaz döneminden beri talip olunan ancak ara transfer döneminde çok daha fazla yaklaşılan Milli oyuncu adım adım Florya yolunda... 

Aslan'ın İrfan Can teklifi

Hafta içinde Başakşehir Kulübü ile masaya oturan sarı-kırmızılı yönetim ilk görüşmelerde ortak bir paydada birleşememişti. 25 yaşındaki futbolcu için ilk etapta 10 milyon Euro'luk bir fiyat isteyen takas tekliflerini de sadece Marcao artı para şeklinde kabul eden İstanbul temsilcisi sonrasında Galatasaray'a 2.5 milyon Euro artı 7.5 milyon Euro'luk satın alma koşuluyla kiralama teklif getirmişti.

Terim'in açıklamaları sonrası ortalık alev aldı

Sarı-kırmızılı yönetim için bu teklif de çok yüksek olurken, dün gece önce Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı ateşi yaktı sonrasında da Fatih Terim'in açıklamalarıyla ortalık adeta alev aldı.

Kankalarla kahve keyfi!

Galatasaray'da top koşturan Oğulcan Çağlayan ile Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı takımın hedefindeki İrfan Can ile çok yakın arkadaş ve kankalar. Hatta bu sene Oğulcan ile İrfan yılbaşı kutlamasını dahi beraber yaptılar. Dün Oğulcan ile Taylan, İrfan Can Kahveci ile özdeşleşen gol sevinci tekrarlayarak kahve içiyormuş gibi futbol kamuoyuna büyük bir mesaj verdiler. Bu kareyi Instagram hesaplarında da paylaşan ikilinin fotoğraflarını İrfan Can Kahveci de beğendi. Sonrasında Başakşehir Kulübü de hemen bir önlem alıp "Kahve fincanlarımız Başakşehir Store'da satışa çıkmıştır"  paylaşımıyla sosyal medyadan mesaja mesajla cevap verdi. Ancak asıl gündem Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in açıklamaları oldu.

O da bizi istiyor

Teknik direktör Fatih Terim, Gençlerbirliği maçının ardından çok net bir şekilde transferde istediklerini belirtirken, Mohamed Mostafa Mohamed, Onyekuru, Visca ve İrfan Can'ı işaret ederken, "Evet, İrfan Can'ı, Onyekuru'yu, Mohamed'i istiyoruz. Biz İrfan Can'ı istiyoruz, İrfan Can'ın da bizi istediğini biliyoruz" dedi. Galatasaray'da transfer komitesi de maçın ardından toplandı ve Başakşehir yönetimiyle temaslarını artırdı.

Daha uyguna bitecek

Galatasaray yönetimi 10 milyon Euro'yu bulan Başakşehir'in önerisi 2 artı 5.5 gibi formüllerle 7.5 bandına çekip bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor. Sarı-kırmızılılar Beşiktaş derbisi öncesi camiayı ve teknik heyeti sevindirmek istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler