Formula 1 Başkanı Domenicali: "Dünyanın en iyi pistlerinden biri İstanbul"

25.06.2021 - 13:16 | Son Güncellenme: 25.06.2021 - 20:44

Son dakika Formula 1 haberleri... İstanbul Grand Prix'inin düzenleneceği tarih Formula 1'in resmi internet adresinden paylaşıldı. İşte detaylar...

Formula 1 Başkanı Domenicali: "Dünyanın en iyi pistlerinden biri İstanbul"

Lara POLE - AJANSSPOR

 

Formula 1 Türkiye Grand Prix’sinin takvime geri döndüğününü açıkladı. Yarış ekim ayında Singapur Grand Prix’sinin yerine Istanbul Park’ta gerçekleşecek.

Singapur yarışı rafa kaldırıldı

Marina Bay yarışının 3 Ekimde gerçekleşmeyeceği haberinin üzerine, F1 İstanbul Park’ta gerçekleşecek. Burası Lewis Hamilton’ın geçen yıl yedinci Dünya Şampiyonluğunu aldığı pist. Sezonun erken zamanlarında Türkiye Grand Prix’si uluslararası seyahat kısıtlamalardan dolayı takvimden çıkartılmıştı, fakat organizatörler mümkün olması durumunda tekrar takvime eklenmeyi talep etmişlerdi.

İlgini Çekebilir
Formula 1 Türkiye'ye döndü!
Habere Git

Domenicali: "Dünyanın en iyi pistlerinden birinde..."

Stefano Domenicali, Formula 1 Başkanı ve CEO’su, “Türkiye’ye, İstanbul Park pistine geliyor olmaktan çok memnunuz. Dünyanın en iyi pistlerinden birinde tekrar fantastik bir yarış görmeyi umut ediyoruz. Adapte olabileceğimize, sporumuza büyük bir ilgi olduğunu ve bir sürü lokasyondan Grand Prix isteğinin olduğunu göstermiş olduk.” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler