Formula 1 takımı Türkiye GP'ye futbol oynayarak hazırlanıyor

Orhan Gülek
09.10.2021 - 18:59 | Son Güncellenme: 09.10.2021 - 19:08

Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye GP, yarın gerçekleşecek. Tarihi yarış öncesi ise F1 takımları Paddock’ta futbol oynayarak stres attı.

Formula 1 takımı Türkiye GP'ye futbol oynayarak hazırlanıyor

Orhan GÜLEK - AJANSSPOR

Formula 1'de Türkiye Grand Prix'si heyecanı yaşanıyor. Pazar günü gerçekleşecek yarış öncesi antrenman ve sıralama turları tamamlandı. Heyecan dolu yarış öncesi ise takımlar pit alanında top oynayarak stres atıyor.

İlk gün Ferrari pit ekibi, İstanbul Park start düzlüğünde top çevirirken, bugün de Formula 1’in köklü takımlarından Williams’ta çalışan ekip Paddock’ta futbol oynadı.

Ajansspor ekibi olarak bizde pit alanında Williams ekibini futbol oynarken görüntüledik.

 

İşte o görüntüler

Sıralama turunda heyecan doruğa çıktı

Türkiye GP öncesi gerçekleşen ve büyük heyecana sahne olan sıralama turlarında ise Mercedes pilotu Lewis Hamilton 1:22.868'lik derecesiyle pist rekorunu kırarak pole pozisyonunun sahibi olmayı başardı.

Mercedes'in bir diğer sürücüsü Valtteri Bottas 2. olurken, Hamilton'ın şampiyonluk yarışındaki en büyük rakibi Red Bull pilotu Max Verstappen 3. sırayı elde etti.

Mercedes pilotu Lewis Hamilton en hızlı turu atmasına rağmen güç ünitesindeki değişiklik nedeniyle 10 sıra cezası aldı ve yarın yarışa 11. sıradan başlayacağı bildirildi.

Böylelikle Hamilton'ın cezası nedeniyle yarışta ilk sıra Valtteri Bottas ve yanında Max Verstappen yer alacak

İlgini Çekebilir
İstanbul'un en hızlısı Hamilton ama pole pozisyonu Bottas'ın
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler