Formula 1'de İstiklal Marşı'nı ünlü popçu seslendirecek!

06.10.2021 - 21:07 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 21:11

Formula 1'de sezonun 16. yarışı olan Türkiye Grand Prix'sinin açılış seremonisinde İstiklal Marşı'nı ünlü popçu Göksel'in seslendireceği öğrenildi.

Formula 1'de İstiklal Marşı'nı ünlü popçu seslendirecek!

AJANSSPOR - HABER

Uzun bir aradan sonra yeniden İstanbul'da yapılacak Formula 1 için geri sayım başladı. Organizasyonun açılış seremonisinde merakla beklenen soru yanıt buldu ve İstiklal Marşı'nı kimin seslendireceği belli oldu.

2 Milyardan fazla kişi Türkiye GP'yi takip edecek

Fanatik'in haberine göre; Pazar günü Intercity İstanbul Park'ın ev sahipliği yapacağı, dünyanın en büyük ve önemli motor sporları organizasyonu Formula 1'in yarış başlangıç seremonisinde İstiklal Marşı'nı Göksel seslendirecek.

Geçen yıl Murat Karahan seslendirmişti

Geçen yıl İstanbul Park’ta 15 Kasım Pazar günü gerçekleşen Formula 1 yarışının başlangıç seremonisinde İstiklal Marşı’mızı dünyaca ünlü opera sanatçısı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Murat Karahan seslendirmişti.

8-9-10 Ekim'de gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük motor sporları organizasyonu Formula 1 Rolex Turkish Grand Prix 2021 etkinliğini, 200 ülkede 2 milyardan fazla kişi ekranları başından takip edecek.

Türkiye Grand Prix'si ne zaman?

Türkiye Grand Prix'sinde sıralama turu 9 Ekim Cumartesi, yarış ise 10 Ekim Pazar günü yapılacak. Formula 1 Türkiye programı 9 Ekim Cumartesi günü saat 11.00'da başlayacak.

Antrenman turları ise TSİ 12.00'da izlenebilecek. Sıralama turları 15.00'da yapılacak.

Pazar günü ise yarışın start alacağı saat 15.00 olacak. Tüm yarış programı S Sport kanalı ve S Sport Plus uygulamasından canlı izlenebilecek.

Senin için hazırladığımız haberler