Formula 1'de şok! Miami Grand Prix'si iptal olabilir

Orhan Gülek
18.04.2022 - 16:12 | Son Güncellenme: 18.04.2022 - 16:49

Formula 1'de takvime ilk kez bu sezon eklenen Miami Grand Prix'si pist çevresinde oturanların açtığı dava sebebi ile iptal olabilir. İşte tüm detaylar

Formula 1'de şok! Miami Grand Prix'si iptal olabilir

AJANSSPOR - HABER

Formula 1'de takvime ilk kez bu sezon eklenen ve 3 hafta sonra, 6-8 Mayıs'ta yapılacak olan Miami Grand Prix'si çevrede oturanların açtığı dava ile uğraşıyor. 

Miami GP'nin iptalini talep etti

ABD basınındaki haberlere göre, "Miami Gardens" isimli grup yarışın yapıldığı sırada gürültü seviyesinin belirli bir çapta çıkılabilecek desibel sınırının üstüne çıkılacağını rapor ederken, yarışın iptalini talep etti.

Formula 1, dava sonucunu bekliyor

Yarışa çok kısa süre kala bu davanın açılması iddialara göre Miami yerel mahkemelerini rahatsız ederken, çok kısa sürede bir karar verilmesi bekleniyor. ABD'de bu sezon 3 yarış düzenleyecek olan FIA yetkilileri ise yapacakları kampanyalar için davadan çıkacak sonucu bekliyor.

İlgini Çekebilir
Formula 1'de Ferrari'nin yükselişi! Leclerc ile ilk 3 yarışa damga vurdu
Habere Git

Miami GP için büyük hazırlık yapılmıştı

Motorsport'ta yer alan habere göre Miami GP organizatörleri, pist kenarındaki bir 'yat kulübü' ve yüzme havuzlu geçici bir plaj da dahil olmak üzere, pistin etrafında bulunacak çok sayıda tesisi ve tribünleri tanıttığı bir video yayınlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler