Barcelona'dan Frenkie de Jong Manchester United'a Transferi İçin Konuştu

Akın Ungan
12.06.2022 - 20:54 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 21:03

Barcelona'nın yıldız orta sahası Frenkie de Jong, transferi hakkında sorulan soruya cevap verdi. Frankie de Jong Manhester United'a gidecek mi?

Barcelona'dan Frenkie de Jong Manchester United'a Transferi İçin Konuştu

İspanya futbolunun dev kulüplerinden Barcelona'da forma giyen yıldız orta saha Frenkie de Jong'un bir süredir Manchester United'a gideceği iddia ediliyordu.

Frenkie de Jong'un Ajax döneminde teknik direktörü olan Erik ten Hag'ın Manchester United'ın başına geçmesi, oyuncunun İngiliz kulübüne transferini güçlendiren bir faktör olarak görülmeye başlandı. Frenkie de Jong, Manchester United'a transferi hakkında sorulan soruyu cevapladı.

"Barcelona'nın sahillerinden ayrılıp soğuk Manchester'a mı gideceksin?"

Hollanda Milli Takımı'na giden Frenkie de Jong, bir basın mensubunun "Barcelona'nın sahillerinden ayrılıp soğuk Manchester'a mı gideceksin?" sorusu ile karşı karşıya geldi.

"Hiçbir şey diyemem"

Sorulan soruya gülerek karşılık veren yıldız oyuncu, "Yapamam. Hiçbir şey diyemem." ifadelerini kullanarak, transfer hakkında açıklama yapmadı.

İlgini Çekebilir
Adana Demirspor Belçikalı forvetin peşinde
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Katalan kulübün formasını 46 karşılaşmada terleten Frenkie de Jong, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler