Alanyaspor-Gaziantep FK Maçından Sonra Leroy Fer, Balkovec, Furkan Bayır Açıklama Yaptı

Akın Ungan
29.10.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 22:45

Süper Lig'de Alanyaspor, Gaziantep FK karşısında 2-0 kazandı. Maçtan sonra Alanyalı futbolcular Leroy Fer ile Jure Balkovec açıklama yaptı. İşte detaylar.

Alanyaspor-Gaziantep FK Maçından Sonra Leroy Fer, Balkovec, Furkan Bayır Açıklama Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Alanyaspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Alanyaspor, maçı 2-0 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından ev sahibi ekipte Leroy Fer, Jure Balkovec ve Furkan Bayır açıklamalarda bulundu.

Balkovec: "Son 3 maçta 7 puan aldık"

Jure Balkovec, "Çok mutluyuz tabii ki. Son 3 maçta 7 puan aldık. Zorlu bir maç periyotu bizi bekliyor. İnşallah hazırlanacağız o maçlara da." ifadelerini kullandı.

"Hasan'ın asisti de güzeldi"

Attığı gol hakkında konuşan Balkovec, "Benim golümden ziyade Hasan'ın asisti de güzeldi. Önemli şeyler bunlar futbolda. Mutluyuz." dedi.

Fer: "En sonunda bu kulüp için gol atmak inanılmaz bir his"

Leroy Fer, "En sonunda bu kulüp için gol atmak inanılmaz bir his. 3 puan aldığımız için mutluyuz. Çocuğumun da bugün doğum günüydü. Ekstra bir mutluluk verdi bana. En önemli şey bugün 3 puandı, bunu da aldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki maçlara da çocuğumu getireceğim, çünkü şans getiriyor. Umarım hep böyle olur. " şeklinde konuştu.

"Dünya Kupası'nda gruptan çıkmayı düşünüyoruz"

Hollandalı futbolcu, "Milli Takım olarak çok kaliteli bir takıma sahibiz ama Dünya Kupası'nda her maç zor oluyor, çok iyi takımlar var. Ama biz bu kalitemizin farkında olarak, kalitemizi sahaya yansıtarak gruptan çıkmayı düşünüyoruz. İnşallah bunu başarırız." açıklamasını yaptı.

Furkan Bayır: "Öncelik hedefimiz gol yememekti"

Furkan Bayır, "2 haftadır çıkışa geçmiştik. Antalya derbisi, Galatasaray ile berabere kaldık. Öncelik hedefimiz gol yememekti. Bunu bu sene ilk kez başardık. Çalıştığımız her şeyi yaptık. Yaptığımız hataları da düzeltmemiz gerekiyor. Analizlerimizi yapıp hatalarımızı gidermemiz gerekiyor. Ümraniyespor maçı var önümüzde, oradan da 3 puan alıp çıkışımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

İlgini Çekebilir
Antep'i Alanya çarptı!
Habere Git

"Her maç gol yiyorduk, bu yüzden mutsuzduk"

Bu sezon Alanyaspor'da 12 maçta da ilk 11 başlayan tek oyuncu olan Furkan, şunları kaydetti: "Her zaman elimizden gelenin en iyisini vermeye çalışıyoruz. Her maç gol yiyorduk, bu yüzden mutsuzduk. Nasıl gol yemeyiz, daha çok idmanlar yaparak takımca kenetlendik. Bugün de bunu başardık. Devam ettirmemiz gerekiyor. 2 maç kaldı, kupayla 3 maç. Bu maçları da en iyi şekilde bitirmek istiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler