Furkan Soyalp ve Ömürcan Artan'dan Alanyaspor maçı yorumu

Feride Kara
29.10.2022 - 22:15 | Son Güncellenme: 29.10.2022 - 22:33

Süper Lig'in 12. hafta maçında Alanyaspor sahasında Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup etti. Maçın ardından kırmızı siyahlı takımdan Ömürcan Artan ve Furkan Soyalp konuştu

Furkan Soyalp ve Ömürcan Artan'dan Alanyaspor maçı yorumu

Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde Alanyaspor sahasında Gaziantep FK'yı konuk etti. Geçen hafta Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Alanyaspor karşılaşmayı 2-0 kazandı. 

Bu şutlardan bazıları gol olsaydı farklı bir skor olabilirdi

Furkan Soyalp "Olumlu yaptığımız işler vardı, olumsuz da. Cumhuriyetimizin 100. yılını yaşıyoruz. Bunu bize armağan eden başta Atatürk'e ve tüm şehitlerimize teşekkür ederiz. Nice 100 yıllara inşallah. Maça gelecek olursak benim de bir şutum vardı, pasta verebilirdim, gol olabilirdi. 15 tane şutumuz vardı. Açıkçası iyi analiz yapmıştık, iyi analiz yapmıştık. Bu şutlardan bazıları gol olsaydı farklı bir skor olabilirdi. Üzgünüz. Sıradaki maça bakacağız." dedi.

Şanssız bir şekilde geri düştük

Ömürcan Artan "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum. İyi bir maç oynadık. Şanssız bir şekilde geri düştük, şans bizden yana değildi. Kaleyi defalarca yokladık. Milli araya kadar 2 maç var Dünya Kupası arasına kadar bu maçları iyi atlatmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Antep'i Alanya çarptı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler