Furman, Candeias ve İlker, Gaziantep maçını değerlendirdi

31.10.2020 - 15:46 | Son Güncellenme: 31.10.2020 - 15:46

Son dakika Gençlerbirliği haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde Furman, Candeias ve İlker, Gaziantep maçını değerlendirdi. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 7. haftasında Gençlerbirliği ile Gaziantep FK 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası Gençlerbirliği'nde Furman, Candeias ve İlker açıklamalarda bulundu.

"Amacımız kazanmak"

Furman: Belki de ilk yarıda Gaziantep daha iyi oynadı. Rakibimiz çok iyi bir takım ve duran toplarda iyi olan bir takım. İkinci yarıya daha konsantre olarak çıktık ve golü de bulduk. Önümüzdeki hafta geçen sezonun şampiyonuna karşı oynayacağız. Amacımız kazanmak. Özellikle de ikinci yarıdaki futbolumuzu ortaya koyarsak daha farklı olabilir.

"2 puan kaybetmiş bir Gençlerbirliği var"

Daniel Candeias: Bugün 2 puan kaybetmiş bir Gençlerbirliği var. İkinci yarıda oynadığımız oyunla 3 puanı kaçırdık. Gençlerbirliği güçlü bir kulüptür. Bulunduğu konumdan kurtulacaktır. Ben hiç performansıma bakmıyorum. Amacım takımıma katkı sağlamak. Benim için önemli olan bu. Ailemle kutladım golü. Eşim ve çocuklarımla kutladım. Bunlar benim en büyük destekçilerim. İzmir'de yaşayan üzücü olayla ilgili düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Oradaki insanların acısını paylaşıyorum.

"İzmir'deki vatandaşlarımızın acısını paylaşıyorum"

İlker: İzmir'deki vatandaşlarımızın acısını paylaşıyorum. Yüreğimiz yandı. Allah yardımcıları olsun. İkinci yarı oyun bize döndü. 3 puanı kazanamadığımız için üzgünüm.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler