"Futbol takımı kaybederse, ödemeler gecikiyor"

25.05.2020 - 19:29 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 19:30

Fenerbahçe Öznür Kablo forması giyen Ukraynalı Alina Iagupova, sarı lacivertli kulüpteki maaş ödemeleri ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe formasıyla FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde yılın en değerli oyuncusu (MVP) seçilen Alina Iagupova, Ukrayna basınına verdiği röportajda ödemelere değindi.

Koronavirüs salgınına rağmen maaşların düşürülmediğini söyleyen 28 yaşındaki şutör oyun kurucu, "Maaşlar düşürülmedi ancak bazı gecikmeler oldu. Antrenman yapmadığımız aylar için bize ödeme yapılmayacak. Antrenmanların ve maçların yeniden başlamasıyla her şeyin yoluna gireceğini umuyorum" dedi.

Fenerbahçe'de futbol takımı ile basketbol takım arasında bir bağlantı olduğunu söyleyen Iagupova, "Futbol takımı kaybederse, tüm sporlarda ödemeler gecikiyor. Türkiye'de futbol ilk sırada" ifadesini kullandı. (AMATÖR BRANŞLARDA ÖDEMELER NEDEN GECİKİYOR?)

Iagupova'nin EuroLeague'deki performansı

Alina Iagupova, Kadınlar EuroLeague'de maç başına 21.3 sayı ortalaması yakalayıp en skorer isim olurken, 5.7 ribaunt ve 5.5 asistlik ortalamaları da istatistik kağıdına ekledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler