TFF, Kar Yağışı Nedeniyle 2. Lig ve 3. Lig'de 4 Maçı Erteledi

Orhan Gülek
05.02.2023 - 15:29 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 15:36

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. Lig'de 1 ve TFF 3. Lig'de de 3 müsabakanın elverişsiz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

TFF, Kar Yağışı Nedeniyle 2. Lig ve 3. Lig'de 4 Maçı Erteledi

AJANSSPOR - HABER

Yoğun kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına alırken, bundan futbol müsabakaları da etkilendi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), TFF 2. Lig'de 1 ve TFF 3. Lig'de de 3 müsabakanın elverişsiz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, olumsuz hava şartlarından etkilenen bazı illerde oynanacak karşılaşmaların ertelendiğini duyurdu. 

Buna göre, bu hafta oynanacak TFF 2. Lig'de 1 ve TFF 3. Lig'de de 3 maçın elverişsiz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe erteledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 1 maç ertelendi

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 23. haftasında oynanacak olan Şanlıurfaspor - Esenler Erokspor müsabakası elverişsiz saha koşulları nedeniyle,

TFF 3. Lig'de 3 maç ertelendi

TFF 3. Lig 1. Grup'un 21. haftasında oynanacak olan Edirnespor - Karbel Karaköprü Belediyespor müsabakası elverişsiz hava koşulları nedeniyle, TFF 3. Lig 3. Grup'un 21. haftasında oynanacak olan Muş 1984 Muşspor - Bursa Yıldırım Spor ve Niğde Anadolu FK - Güneş Holding Çankaya FK müsabakaları elverişsiz saha koşulları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişlerdir."

Senin için hazırladığımız haberler