Futbolculara forma vermeyen başkan konustu: "Teşvik primi duyduk"

Orhan Gülek
04.05.2024 - 19:04 | Son Güncellenme: 04.05.2024 - 19:09

TFF 2. Lig’in son haftasında Serik Belediyespor evinde Esenler Erokspor’u ağırladı ve maç kamuoyunun gündemine bomba gibi düştü.

Futbolculara forma vermeyen başkan konustu: "Teşvik primi duyduk"

AJANSSPOR-HABER

TFF 2.Lig’de son hafta maçları oynanmadan önce liderlik mücadelesi veren Esenler Erokspor ile Vanspor FK arasındaki puan farkı sadece 2’ydi. Son hafta da Vanspor FK, küme düşen Bursaspor’a deplasmanda konuk olurken Esenler Erokspor ise ligde kalmayı garantileyen Serik Belediyespor’a konuk oldu. 

Serik Belediyespor maça çıkmama kararı aldı

Serik Belediyespor’da futbolcular maaşlarını alamadığı için daha önce son hafta oynanacak olan Esenler Erokspor maçına çıkmama kararı aldı. Bugün ise futbolcular saat 15.00’te İsmail Ogan Stadyumu’nda oynanacak olan maç için stadyuma geldi. Daha önce yönetime çıkmayacaklarını söyleyen futbolcular maça çıkma kararı aldıklarını söyledikten sonra maça alt yaş takımıyla çıkılacağı bilgisini aldı. 

U19 takımı sahada yer aldı

Serik Belediyespor’un A Takım oyuncuları son gün fikirlerini değiştirip maça çıkmak istemelerine rağmen esame listesinin TFF’ye iletmiş olmasından dolayı maça U19 takımıyla çıkıldı. Esenler Erokspor sahadan 6-0’lık bir galibiyetle ayrıldı ve şampiyon olarak TFF 1.Lig’e yükseldi.  

Serik Belediyespor Başkanından flaş iddialar!

“Futbolcu kafilesi…” Maçın ardından eleştirilerin odağı olan Serik Belediyespor Başkanı İbrahim Şahin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Başkan Şahin futbolcuların tutarsız olduğunu söyleyip prim teklifi aldıklarını iddia etti. Serik Belediyespor Başkanı İbrahim Şahin yaptığı açıklamada: 

“Bu kareler 2 senedir kolay çekilmedi. Çıkarımız yoktu. Projelere beraber imzalar attık ve zorlu imkanlara rağmen başardık. “Biz sahaya ve maça çıkmayacağız” açıklaması yapan, kampa katılmayan futbolcu kafilesi; maça 2 saat kala “biz maça çıkacağız” diye stadyuma geliyor.

Bu zamana kadar zorlu imkanlar ile kulübü ayakta tutmaya çalıştık. Bir kulüp tarafından şahsıma yapılan açıklamalar asılsız, mesnetsiz ve üzüntü vericidir. Siz kendi maçınıza odaklanacağınıza bizim maçımıza gölge düşürmeyin. Futbolcular aranıp teşvik primleri gibi şeyler söylenip, sahaya çıkmaları istendiği gibi duyumlar aldık. Biz edepli ve şerefli şekilde bu zamana kadar ilerledik ve bu çizgimizi hiçbir zamanda bozmayız. “Muhatap bulamadık” açıklamaları gerçeği yansıtmamaktadır. Görüşmeler yapılmış, cuma günü içerde kalan 1 prim ödemeleri şahsım tarafından yapılacaktı. Perşembe günü yaptıkları açıklama ile kulübü değil kendi çıkarlarını ve futbolu yerler altına almışlardır. As takım da alt yaş takımlarımızda bizim. Biz kime güvenirsek onların sahada olmasını isteriz. Serik’in gerçek çocukları sahada olacak ve üzerlerine düşeni sonuna kadar yapacak” ifadelerine yer verdi.

Senin için hazırladığımız haberler