"Futbolun Süperleri" ödül töreni gerçekleştirildi!

12.09.2018 - 21:01 | Son Güncellenme: 13.09.2018 - 00:01

"Futbolun Süperleri" ödül töreni gerçekleştirildi!

Spor camiasının önde gelen isimleri, Futbolun Süperleri 2018 Ödül Töreni'nde buluştu. Ödül törenine katılan futbolcu, teknik adam ve yöneticilerin açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

beIN Sports Ceo'su Yousef Al Obaidly'nin açıklamaları şu şekilde:

Türk insanı futbola yönelik büyük ilgisi var. Bu ilgi artarak devam ediyor. Türk futboluna katkı sağlayan herkese teşekkür etmek gerekiyor. Uzun yıllar boyunca Türk futbolu tarihten silinmeyecek. Oldukça yetenekli futbolcular ve teknik adamlar bu geceyi bizim için özel kılıyor. 

Sahada aynı hedefler doğrultusunda koşmak gerekiyor. Biz Katar olarak, beIN Sports olarak Türkiye'deki futbola 20 milyar dolar yatırım yapmış bulunmaktayız. Hissedarlarımız Türkiye futbolunu ulusal ve uluslararası bağlamda üst seviyeye çıkarmak için elinden geleni yapmakta.

Galatasaray ve PSG, Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşırsa...

Beyin ve kalp farklı konuşur. Bir yandan Galatasaray'ı bir yandan da PSG'yi desteklerim.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in konuşmasından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Yenilikçi, itibarı yüksek bir futbol ülkesiyiz. Yabancı konuklarımza özellikle hatırlamak istiyorum. FIFA ve UEFA ile daima ortaklaşa çalışan bir ülkeyiz. Futbolu geniş ülkelerle buluşturacağız. Ülkemiz Avrupa futbolunun gelişimine katkı sağlamaya hazır. Geleneksel hale gelecek bu ödüllerimiz, bu sezonda kulüplere ve futbolculara örnek olacaktır. Ödül alacak bütün futbolcu ve teknik adamları tebrik ediyorum. EURO 2024'ü hak ediyoruz.

"Oluşturulan bu tablo çok anlamlı"

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

Türk futbolunun marka değerine katkı sağlayacak bir gece. Oluşturulan bu tablo çok anlamlı. Bu gecenin hayata geçmesinde büyük katkıları olan TFF ve beIN Sports'u kutluyorum. Bütün futbol emektarlarına şükranlarımı sunuyorum. Antrenör ve yetişmiş eleman olarak geri durumdayız. Bu dönem insana yatırım dönemi. Gençlerimizi de bu işin tam ortasında algılamak gerekiyor. Kulüplerimizin altyapıları çok önemli. Bakanlık olarak Türk futbolunun daha ileriye gitmesi için elimizden geleni yapacağız. 

İşte ödül kazanan isimler...

Yılın Süper Kalecisi ödülünü alan Galatasaraylı file bekçisi Muslera'nın açıklamaları şu şekilde:

Beni böyle güzel bir ödüle layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Geçen yıl çok önemli bir şampiyonluk elde ettik. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. 2011'den beri Galatasaray'da oynuyorum. Türk futbolundaki gelişimi görüyorum. EURO 2024 adaylığı için kalbim Türkiye ile beraber.

 

İşte Yılın Süper Savunmacısı seçilen Pepe'nin açıklamaları:

Bu ödülü kazanmak benim için büyük bir gurur. Bütün Beşiktaş camiasına çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı bu ödülü alamazdım. Umarım bu sezon kendi takımımız adına en iyisini gerçekleştiririz.

Yılın Süper Orta Saha Oyuncusu seçilen Emre Belözoğlu şunları söyledi:

Bu geceyi organize eden herkese teşekkür ediyorum. Bugün eşimin doğum günü. Bu geceden dolayı onun yanına gidemedim. Ona teşekkür ediyorum. 2015 yılında Fenerbahçe'den ayrıldığımda bana kucak açan Abdullah Avcı ve Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ediyorum. Son üç senede Başakşehir ailesi olarak çok güzel işler yapıyoruz. Bu onun güzel bir simgesi oldu.

Yılın Süper Forvet Oyuncusu Bafetimbi Gomis ie açıklamalarını gönderdği bir video aracılığı ile yaptı:

Herkese merhaba. Türk futbolunun önemli gecesinin bir parçası olmaktan dolayı gururluyum. Bu özel gecede sizinle olmak isterdim. Bu ödülü aldığım için gurur duyuyorum. Galatasaray'a gelmemde katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Bunun kolektif bir başarı olduğunu düşünüyorum. Takım arkadaşlarım, teknik ekip ve Galatasaray'ın tüm çalışanları bize aile ortamı yaşattı. Taraftarlar bana büyük bir aşk hissettirdi. Zorlu anlarımız da oldu. Bana sevgileri hiç azalmadı. Teknik ekipte ilerlememde pay sahibiydi. Golleri atmamda bana destek olanlara da teşekkür ediyorum. Güzel bir senenin ardından Türkiye'den ayrıldım. Sportif ve günlük açıdan hayatımın en güzel günlerimi yaşadım. Türkiye'deki serüvenim 1 yıl sürdü ve güzel anılarla sona erdi. Türkiye ile bağlarım kopmadı. Futbolcu ve Türkiye sevdalısı olarak tekrar geleceğim.

Yılın Süper Türk Temsilcisi Cengiz Ünder'in açıklamaları şu şekilde:

Benim her zaman Avrupa hedefim vardı. Roma'ya geldiğim için çok mutluyum. Ülkemi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum. Umarım bundan sonrası benim için çok daha iyi olur. Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğime söz veriyorum.

Cengiz'in sosyal medya paylaşımından yaptığı açıklama:

Bu ödüle beni layık gören herkese teşekkür ederim. Diğer arkadaşlarım da en az benim kadar hak ettiler. Umarım hem benim için hem de Avrupa’da ülkemizi temsil eden tüm arkadaşlarım için başarılı bir sezon olur!

Yılın Süper Fair-Play'i Muhammet Demir'in açıklamaları şu şekilde:

''Bu organizasyonda bulunduğum için çok keyif alıyorum. Bu anlamlı ödülü benim kazanmama sebep olan herkese çok teşekkür ediyorum. Daha güzel Fair-Play örneklerini görmek dileğiyle...''

Yılın Süper Oyuncusu seçilen Gomis canlı bağlantı yaparak duygularını açıkladı. Gomis'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Rekabet çok fazlaydı. Tekrardan çok teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'ye teşekkür etmek istiyorum. Türkiye'yi tanıdım ve çok sevdim. Cenk Ergün'e teşekkür ediyorum. Sokakta gördüğüm insanlar, komşularım, Galatasaray taraftarları... Hepinize teşekkür etmek istiyorum. Umarım bir gün yine gelirim. Belki oyuncu olarak gelirim, belki de antrenör olarak. Türkiye ile ilgili çok iyi düşüncelerim var.

Yılın Süper Teknik Direktörü Fatih Terim:

Kazanmak güzel bir şey ama bu şampiyonluğu kazanırken teşekkür borçlu olduğum birçok kişi var. En başta sayın başkanımıza ve değerli yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Futbol bir takım oyunu. Teknik ekibe teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadı. Eşime ve aileme teşekkür ederken Galatasaray ailesine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu dişlinin önemli parçaları oyuncular. Galatasaray'ın oyuncuları ile çalıştığım için kendimi çok şanslı addediyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu büyük aileyi bir araya getirmek çok önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yılın Süper Golü Ödülü'nü alan Quaresma

Yılın Süper Golü Ödülü'nü alan Quaresma: "Aday arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bana oy verenlere de teşekkür ediyorum."

Yılın Süper Teknik Direktörü Fatih Terim

Yılın Süper Teknik Direktörü Fatih Terim: ''Galatasaray'ın oyuncuları ile çalıştığım için kendimi çok şanslı addediyorum. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu büyük aileyi bir araya getirmek çok önemlidir. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Yılın Süper 11'ine seçilen Visca

Yılın Süper 11'ine seçilen Visca: Bana bu ödülü verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bosna'dan teşekkür ediyorum. 

İşte Yılın Süper 11’i!

İşte Yılın Süper 11’i! #FutbolunSüperleri2018

Senin için hazırladığımız haberler