Galatasaray, Tete'yi Transfer Etti! Alacağı Maaş Ve İmza Parası...

09.08.2023 - 16:38 | Son Güncellenme: 09.08.2023 - 18:15

Süper Lig ekibi Galatasaray, serbest konumda olan Tete'yi transfer etti. Cim Bom'un yıldız oyuncuya vereceği maaş belli olurken sözleşme detayları da açıklandı. Detaylar...

Galatasaray, Tete'yi Transfer Etti! Alacağı Maaş Ve İmza Parası...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Tete transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Cim Bom'un yıldız oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. 

Tete anlaşma tamamlandı

Fabrizio Romano'nun haberine göre, Galatasaray, Tete ile 4 yıllık anlaşma sağladı. Brezilyalı yıldız oyuncuya senelik 2.5 milyon euro maaş verecek.

Bonservis bedeli ödenmeyecek

Shakhtar Donetsk forması giyen ve kontratı 31 Aralık’ta sona erecek olan 23 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ı ilgilendiren eşleşmede Molde kayıp!
Habere Git

Galatasaray, hukuki sorun bulmadı

Hürriyet'te yer alan habere göre, Rusya-Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle FIFA’nın verdiği izinle kontratını feshetme hakkı bulunan genç yıldız hakkında yapılan hukuki soruşturma neticesinde, ortada herhangi bir sorun olmadığı tespit edildi.

4 yıllık imza olacak

4 yıllık sözleşmeyi imzalayacak yıldız ismin transferinin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe vazgeçti

Fenerbahçe, Tete transferini hukuksal  sorunlar gördüğü için yapmaktan vazgeçtiğini duyurdu. Sarı-Lacivertliler, Tete'nin takıma önerildiğini ve araştırma sonunda takıma uygun olmadığını duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler