Galatasaray Ahmed Musa için düğmeye bastı

28.06.2018 - 10:59 | Son Güncellenme: 28.06.2018 - 13:59

Messi’li Arjantin’e yenilen Nijerya Dünya Kupası’na veda etti, Aslan harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, 1 sezonluğuna kiralanması için kulübü Leicester’dan onay aldığı Ahmed Musa’yı renklerine bağlamak üzere düğmeye bastı.

Galatasaray Ahmed Musa için düğmeye bastı

Cim Bom’da Ahmed Musa operasyonu başlıyor... Messi’li Arjantin’e 2-1 mağlup olarak Dünya Kupası’na veda eden Nijerya’da tüm futbolcular bu hafta tatile çıkmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar da bu fırsattan yararlanarak, 1 sezonluğuna kiralanması için kulübü Leicester City’den onay alınan 25 yaşındaki forvet için düğmeye bastı. Sezonun ikinci yarısını geçirdiği CSKA Moskovatarafından da istenen Musa’yı ikna etmek üzere Şampiyonlar Ligi kozunu kullanacak olan Galatasaray Yönetimi, ilk bombayı bu transferle patlatmaya kararlı.

İki temsilci masaya oturuyor

Teknik patron Fatih Terim’in hücum hattındaki adayları arasında 1 numarada yer alan Ahmed Musa, Nijerya kampında bulunduğu süre boyunca Galatasaray’la ilgili olumlu mesajlar vermiş ve taraftarlarla sosyal medya üzerinden sıkı bir bağ kurmuştu. Sarı- Kırmızılılar’ın planı, kulüp kasasından yıllık maksimum 2.5 milyon Euro garanti bedel çıkartarak bu işi bitirmek. Galatasaray adına iki temsilcinin, birkaç gün içinde Ahmed Musa ve menaceriyle masaya oturması bekleniyor.

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler