Galatasaray'ın istediği Joao Pedro transferine Fenerbahçe'de girdi

12.07.2022 - 21:15 | Son Güncellenme: 12.07.2022 - 21:31

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Cagliari'den transfer etmek istediği Joao Pedro için Fenerbahçe'nin de zemin yokladığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray'ın istediği Joao Pedro transferine Fenerbahçe'de girdi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Joao Pedro için menajerinin istediği komisyondan dolayı transfer çıkmaza girmişti. Torino'dan sonra Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi. İşte merak edilenler...

Gianluigi Longari haberine göre, Fenerbahçe, Joao Pedro için zemin yokladı. Galatasaray'ın ise teklifi hala beklemede olduğunu iddia etti.

Joao Pedro kimdir?

Joao Pedro, 9 Mart 1992 yılında Brezilya'nın Ipantinga şehrinde dünyaya gelmiştir. 1.84 metre boyundaki Joao Pedro, 10 numara ve forvet oynayabiliyor. İtalya Milli Takımı'nda 1 kez forma giyen 30 yaşındaki oyuncu, Atletico-MG, Palermo, Guimares, Penarol, Santos, Estoril Praia, Cagliari gibi takımlarda top koşturdu. Pedro, kariyeri boyunca toplam 377 maça çıktı. Yıldız isim bu karşılaşmalarda 110 gol atıp, 40 da asist yaptı.

Galatasaray anlaştı

Joao Pedro ile yıllık 2.2 milyon Euro'ya el sıkışan Galatasaray 'da, yaklaşık 2 milyon Euro'yu bulan menajer komisyonu talebi sebebiyle geri adım atıldı. Sarı-Kırmızılılar bu transferden vazgeçmiş değil. Hatta kısa süre içinde yeni bir mutabakat sağlanabileceği ifade ediliyordu.

Senin için hazırladığımız haberler