Galatasaray aradığı kaleciyi Meksika'da buldu!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Son dakika transfer haberleri. Fernando Muslera'nın ayrılmasının ardından kaleci arayışları sürdüren Galatasaray, Kevin Mier ile ilgileniyor. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Eski Süper Lig kulübü yöneticisinden kara paraya dikkat

Dirk Kuyt, yeniden Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'de Diego Carlos'a ulaşılamıyor! Sağlık kontrolüne katılmadı

Samsunspor, kombine alan taraftarların adını koltuklarına yazacak

Trabzonspor Basketbol, NBA'de şampiyonluk yaşayan Xavier Tillman'ı transfer etti
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Sezona Leroy Sane'yi Transfer ederek hızlı bir giriş yapan son şampiyon Galatasaray, Fernando Muslera'nın yerini doldurmak için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Sarı-Kırmızılı takımın listesindeki son kaleci ortaya çıktı.
Galatasaray, Kevin Mier ile ilgileniyor
Mexico AS'ta yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, Meksika Ligi ekiplerinden (Liga MX) Cruz Azul forması giyen kaleci Kevin Mier'i kadrosuna katmak istiyor.
Haberin detayında, 25 yaşındaki Kolombiyalı kaleciyle en ciddi şekilde ilgilenen kulübün sarı-kırmızılı takım olduğu ifade edildi.
Henüz teklif yok
Ancak, Galatasaray'ın Kevin Mier için şu ana kadar resmi bir teklif yapmadığı belirtildi.
2024-2025 sezonu performansı
Meksika kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2029 yılına kadar devam eden Kevin Mier, 2024-2025 sezonunda forma giydiği 48 karşılaşmada kalesinde 42 gol gördü.
Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Kolombiyalı kaleci, 2024 yılında Nacional'den Cruz Azul'a 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.
Milli Takım performansı
25 yaşındaki kaleci, Kolombiya Milli Takımı'nın da formasını 2 kez giydi.
Dünya Kupası Elemeleri Güney Amerika
- Kolombiya 0-0 Peru
- Arjantin 1-1 Kolombiya