Galatasaray, Vladan Kovacevic'i transfer listesine aldı!

İsa Kethüda
16.01.2024 - 17:22 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 17:33

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray aradığı kaleciyi buldu. Sarı-Kırmızılı ekip Vladan Kovacevic'i transfer listesine aldı.

Galatasaray, Vladan Kovacevic'i transfer listesine aldı!

AJANSSPOR-HABER

Kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam eden Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın ilgilendiği kaleci ortaya çıktı.

Galatasaray, Vladan Kovacevic ile ilgileniyor

Bosna Hersek basınında yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılı ekip, Polonya Ligi takımlarından Raków Czestochowa'da forma giyen Vladan Kovacevic ile ilgileniyor.

Benfica da peşindeydi

Haberde, ismi Benfica ile de anılan ve Muhamed Sahinovic'in gelmesiyle takımdan ayrılması gündemde olan 25 yaşındaki kaleci, bu sezon 33 karşılaşmada forma giydi ve kalesinde 36 gol gördü.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'te bir ayrılık daha!
Habere Git

Sözleşmesi devam ediyor

Vladan Kovacevic'in kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Bayern Münih'in de gündemine gelmişti

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 7 milyon Euro olan Kovacevic, Alman devi Bayern Münih'in de gündemine gelmişti. 

Hayali Premier Lig

Kalecinin menajeri Vranjkovic geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada oyuncusunun hayalinin Premier Lig'de oynamak olduğunu belirtirken, Bayern Münih'e geçici transferinin bu hayale yönelik bir köprü olabileceğini ve genç kalecinin altı ay boyunca Alman devinde forma giyebileceğini söylemişti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldız Trabzonspor'a önerildi! Kararı Avcı verecek
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler