Galatasaray, Avusturyalı stoperi gündemine aldı!

04.12.2020 - 10:24 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 10:32

Son dakika Galatasaray transfer haberleri.... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Christian Luyindama'nın takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek isim transfer için çalışmalarına başladı. Sarı-kırmızılı takım Avusturyalı savunma oyuncusu Aleksandar Dragovic'i gündemine aldı. Peki Aleksandar Dragovic kimdir, hangi takımda forma giyiyor? İşte detaylar...

Galatasaray, Avusturyalı stoperi gündemine aldı!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Kongolu savunma oyuncusu Christian Luyindama'nın takımdan ayrılması durumunda yerine gelecek ismi belirledi. 

Aslan, Dragovic için temasa başladı

Yeni Asır'da yer alan habere göre; İngiliz ekibi Everton'un ısrarla istediği savunma oyuncusu Luyindama'nın alternatifini arayan yönetim, yeniden Almanya'ya yöneldi. Sarı-kırmızılılar Bayern Leverkusen'in 29 yaşındaki yıldızı Dragovic için temasa başladı.

Fatih Terim yakından takip ediyor

Oyuncunun kontratının bitimine kısa bir süre kalması transfer ihtimalini artırıyor. Avusturyalı futbolcunun G.Saray'a olumlu baktığı öğrenilirken, teknik direktör Fatih Terim'in de futbolcuyu uzun süredir takip ettirdiği öğrenildi. 

Sarı-kırmızılıların, Luyindama'nın Everton'a transferinin durumuna göre çalışmaları hızlandırması bekleniyor.

11 maç 2 gol

Kulübüyle olan sözleşmesi 2021 yılında sonra erecek olan 29 yaşındaki savunma oyuncusu; bu sezon Bayer Leverkusen ile forma giydiği 11 maçta 2 gol kaydetti.

Daha önce hangi takımlarda forma giydi?

  • Avusturya Wien
  • FC Basel
  • Dinamo Kiev
  • Leicester City
Senin için hazırladığımız haberler