Son dakika: Galatasaray, kaleci Inaki Pena'yı transfer etti

29.01.2022 - 21:46 | Son Güncellenme: 30.01.2022 - 09:34

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Barcelona B forması giyen 22 yaşındaki kaleci Inaki Pena'yı sezon sonuna kadar kiraladı.

Son dakika: Galatasaray, kaleci Inaki Pena'yı transfer etti

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığı sonrasında kaleci transferi için Barcelona B forması giyen 22 yaşındaki kaleci Inaki Pena'yı transfer etti.

 

Galatasaray, Pena için Barcelona'ya kiralama bedeli ödemeyecek

Sarı kırmızılı ekibin daha önce kulübüyle transfer için prensip anlaşmasına varıldığını duyurduğu Roman Bürki, transfer teklifine sıcak bakmadı. Daha sonra Galatasaray, yönünü Barcelona B Takımı'ndan Inaki Pena'ya yöneltti. Galatasaray'ın Barcelona'dan kiraladığı 22 yaşındaki file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemeyeceği öğrenildi. 

Xavi, Inaki Pena'yı seneye düşünüyor

22 yaşındaki İspanyol kaleci Inaki Pena, yarın gece İstanbul'da olacağı belirtildi. Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez'in Inaki Pena'yı gelecek sezon A takım kadrosuna dahil edeceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Gomis Galatasaray'a geliyor mu? Menajeri açıkladı
Habere Git

Inaki Pena'nın performansı

02 Mart 1999 doğumlu genç eldiven Inaki Pena, Barcelona B formasıyla toplam 9 karşılaşmaya çıktı. Sağ ayağını kullanan Pena'nın, toplam 810 dk saha tecrübesi var.

Senin için hazırladığımız haberler