Galatasaray basketbol kombinelerini satışa sundu!

07.09.2017 - 14:34 | Son Güncellenme: 07.09.2017 - 14:34

Galatasaray basketbol kombinelerini satışa sundu!

Galatasaray kulübü, erkek ve kadın basketbol takımlarını kapsayan kombineleri satışa sundu!

İŞTE O AÇIKLAMA

Başarıların bir parçası olmak istiyorsan tribündeki yerini al, bu sezon da unutulmayacak zaferlere şahit ol!

 

Galatasaray Basketbol Takımlarımız, yeni salonunda yeni hedeflerle yola çıkarken Erman Kunter yönetiminde iddialı bir kadro oluşturan Galatasaray Odeabank, Sinan Erdem Spor Salonu’nda muhteşem Galatasaray taraftarının huzuruna çıkıyor...

Yeni bir oluşumla EuroCup’ta ve Türkiye'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Yenilmez Armada, bu sene de yeni şampiyonluklar elde etmek için taraftarının desteğini yeni salonda yanında görmek istiyor.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımımız da geçen sene EuroCup’ta iyi neticeler alırken taraftarıyla bir bütün olarak bu sezon ait olduğu yere, EuroLeague Women’a dönüyor, yeni transferler ve altyapıdan gelen oyuncularla Koç Marina Maljkovic önderliğinde başarı çıtasını en yükseğe koyuyor.

Kombine yenileme yapmak isteyen taraftarlarımız 8 Eylül - 15 Eylül tarihleri arasında Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi ve Kombine Satış ofisinde %10 indirimden faydalanabilirler.

Öğrenci kombinesi satın almak isteyen taraftarlarımızın kombine kart satışı sırasında güncel öğrenci kimlik kartı veya öğrenci belgesi göstermesi zorunludur.

NOT: Kombinelerini yenilemek isteyen taraftarlarımız, 8 Eylül Cuma günü saat 14:00’ten 15 Eylül Cuma gününe kadar yenileme indiriminden faydalanabilirler.
 
Kombine ofis çalışma saatleri: Hafta içi 09:00 - 17:00
Kombine ofis telefon:: 444 1905
E-Mail: basketkombine@galatasaray.org

Senin için hazırladığımız haberler