Galatasaray berabere kaldı, Beşiktaş yöneticileri meşaleyi yaktı!

10.04.2021 - 21:06 | Son Güncellenme: 10.04.2021 - 21:16

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrükspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonucun akabinde Beşiktaş Yöneticisi Umut Şenol, "Karagümrük yanıyor..." şeklinde bir paylaşımda bulundu. Şenol'un paylaşımından sonra bir başka yönetici Efe Bezci'de şampiyonluk meşalesini yaktı! İşte detaylar...

Galatasaray berabere kaldı, Beşiktaş yöneticileri meşaleyi yaktı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Süper Lig'in 34. haftasında evinde Karagümrükspor'la 1-1 berabere kalarak 3 puan hasretini bir hafta daha uzattı. Sarı kırmızılı ekibin sahasında puan kaybetmesinden sonra Beşiktaş'ın 2 yöneticisinden Galatasaray cephesine yönelik imalı paylaşımlar yapıldı. Umut Şenol, "Karagümrük yanıyor..." derken; Efe Bezci, 'şampiyonluk meşalesi'ni yaktı. 

Umut Şenol, "Karagümrük yanıyor..."

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin kadrosunda yer alan Umut Şenol, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Uğur Arslan'ın, "Karagümrük yanıyor" şarkısıyla sarı kırmızılı ekibe göndermede bulundu. Şenol, "Karagümrük yanıyor, polis beni arıyor:) İşini layığı ile yapan Polisimizin 176. Kuruluş yılını kutluyorum." dedi.

Efe Bezci şampiyonluk meşalesini yaktı!

Tıpkı Umut Şenol gibi Ahmet Nur Çebi'nin kadrosunda yer alan Efe Bezci, sosyal medya hesabından şampiyonluğa dair umut verici bir paylaşımda bulundu. Bezci, "Burası Beşiktaş. Biz büyük bir camiayız. Yönetim kurulumuz taraftarımızla omuz omuza. Kenetlendik. Hedef şampiyonluk." cümlelerini kullandı.  

Senin için hazırladığımız haberler