Galatasaray -Beşiktaş maçını şifresiz veren yabancı kanallar

28.10.2024 - 10:08 | Son Güncellenme: 28.10.2024 - 10:42

Süper Lig 10. haftasında oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş maçını canlı veren yabancı kanallar merak konusu olmaya başlandı. İşte liste ve detaylar...

Galatasaray -Beşiktaş maçını şifresiz veren yabancı kanallar

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, bu sezon Beşiktaş ile ikinci kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, sezon başında Türkiye Kupası şampiyonu siyah-beyazlılar ile Turkcell Süper Kupa'da karşılaştı. Müsabaka, Beşiktaş'ın 5-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Derbi tarihinin en farklı mağlubiyetlerinden birini yaşayan Galatasaray, hem Süper Kupa'yı rakibine kaptırdı hem de sezon öncesi büyük bir moral kaybı yaşadı. Süper Lig'de oynanacak dev derbi öncesi işte merak edilenler...

Galatasaray -Beşiktaş maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Bu akşam Rams Park'ta oynanacak ve Arda Kardeşler'in düdük çalacağı Galatasaray-Beşiktaş derbisi saat 20.00'de başlayacak, beIN Sports 1'den canlı yayınlanacak.

Maçın hakemleri belli oldu

Maçı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Onun yardımcıları Ceyhun Sesigüzel ve Süleyman Özay olacak. Dördüncü hakemlik görevini Muhammet Ali Metoğlu üstlenecek.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan 3 önemli ismin derbide forma giyip giyemeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Tedavileri devam eden Mert Günok, Gabriel Paulista ve Milot Rashica'nın durumu bugün yapılacak incelemeler sonrası belli olacak. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst ve sağlık ekibinin yapacağı değerlendirme sonrasında üç oyuncunun oynayıp oynamayacaklarına karar verilecek.

Jakobs forma giyemeyecek

Galatasaray'ın Senegalli sol beki Ismail Jakobs, bugünkü derbide sahaya çıkamayacak.

Ligin 9. haftasında deplasmanda Onvo Antalyaspor ile yapılan müsabakada sakatlanan Jakobs, henüz takımla çalışmalara başlamadı. Bir süre daha sahalardan uzak kalacak Jakobs, derbide takımdaki yerini alamayacak.

Galatasaray'da ayrıca sınırda bulunan Kaan Ayhan, bugünkü müsabakada sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

beIN Sports hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Süper Lig yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, zorlu karşılaşmaları kendi kanalar üzerinden Türkiye, Kanada, Fransa ve ABD'de yayınlamaktadır.

Süper Lig hangi ülkede hangi kanalda yayınlanıyor?

Süper Lig'i yayınlayan ülkeler ve kanallar belli oldu. İşte ülke ve kanal isimleri:

Arnavutluk - Tring Sport

Sport Klub kanalı aşağıda yer alan ülkelerde Süper Lig'i yayınlamaktadır.

Bosna-Hersek

Hırvatistan

Karadağ

Kuzey Makedonya

Sırbistan

Slovenya

DAZN ise Brezil ve Japonya'da Süper Lig'i yayınlamaktadır.

Kolombiya'da ise Win Sports üzerinde yayınlanmaktadır.

Kosova'da ise iki kanal üzerinden Süper Lig yayınlamaktadır. Kosova'da yer alan Kujtesa kanalı ile ArtMotion kanalı maçları yayınlama hakkına sahiptir.

Sport1'de ise karşılaşmalar 3 ülkede yayınlamaktadır. Süper Lig'i yayınlamak isteyen Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Slovakya Sport1 üzerinden yayın yapmaktadır.

İşte diğer kanallar

İsrail - Charlton

Portekiz - Sport TV

Romanya - Look Sport

Senin için hazırladığımız haberler