Galatasaray bir transferi daha KAP’a bildirdi! Patrick van Aanholt tamam

28.07.2021 - 19:05 | Son Güncellenme: 28.07.2021 - 21:01

Transfer haberleri… Galatasaray, anlaşmaya vardığı Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt ile üç yıllık sözleşme imzaladığını KAP’a açıkladı.

Galatasaray bir transferi daha KAP’a bildirdi! Patrick van Aanholt tamam

AJANSSPOR-HABER

Transferde atağa kalkan Galatasaray bir futbolcuyu daha kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılılar, serbest oyuncu konumundaki Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt’u açıkladı. 

Van Aanholt ile 3 yıllık imza

Galatasaray’dan yapılan bildirimde “"Hollanda Milli Takım oyuncusu 29.08.1990 doğum tarihli Patrick Van Aanholt ile transferi konusunda, 2021-2022 sezonundan başlamak üzere 3 yıllık anlaşma yapılmıştır" denildi.  

 

Galatasaray yeni transferini böyle duyurdu

Cimbom 30 yaşındaki futbolcunun transferini "Galatasaray’a hoş geldin" mesajı ve yayınladığı bir video ile duyurdu. 

'Galatasaray taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum'

Bu paylaşımın ardından Galatasaray'ın yeni sol bekinin sarı-kırmızılı forma ile ilk fotoğrafları ve açıklamaları da yayınlandı. Van Aaanholt, "Galatasaray taraftarının önünde oynamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Van Aanholt: "Ben aslanım!"

Hollandalı futbolcu kendi sosyal medya hesabndan ise "I am Aslan - Ben Aslanım" yazılı bir paylaşım yaparak yeni takımına çabuk uyum sağladığını gösterdi.

Son olarak Crystal Palace'ta oynadı

Hollanda Milli Takımı ile EURO 2020'de de mücadele eden Patrick van Aanholt son olarak Premier Lig ekibi Crystal Palace'ta forma giyiyordu. 30 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon takımıyla 22'si lig olamak üzere 25 maça çıktı ve 1 asist yaptı.  

Cimbom'dan önce 3 yerli sonra 3 yabancı

Transferi Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara ve Barış Alper Yılmaz gibi 3 yerli oyuncuyla açan Galatasaray daha sonra Alexandru Cicaldau, Sacha Boey ve en son Patrick van Aanholt ile 3 de yabancı futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.    

Galatasaray'dan 1.7 milyon Euro alacak

2024'e kadar sürecek sözleşmeye imza atan Patrick van Aanholt'un sarı-kırmızılılardan yıllık 1.7 milyon Euro ücret alacağı ifade ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler