Galatasaray, Derrick Köhn'ün alternatifini buldu! Kiralık geliyor...

07.08.2024 - 11:34 | Son Güncellenme: 07.08.2024 - 12:53

Transfer haberleri. Derrick Köhn'e gelen transfer tekliflerini değerlendirmeyen alan Galatasaray, aradığı sol beki İngiltere'de buldu... İşte detaylar.

Galatasaray, Derrick Köhn'ün alternatifini buldu! Kiralık geliyor...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında 9 Ağustos Cuma günü Atakaş Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray Futbol Takımı'nda transfer çalışmaları devam ediyor.

Derrick Köhn'e yapılan teklifler değerlendirilecek

Sol bek transferini gündemine alan Galatasaray'ın, Derrick Köhn'e yapılan teklifleri değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.

Spartak Moskova'dan Köhn teklifi

Rusya Ligi ekiplerinden Spartak Moskova, Derrick Köhn için Galatasaray ile görüşmelere başladı. Rus kulübü 25 yaşındaki sol bek için 7 milyon Euro bonservis + 1 milyon Euro bonusu gözden çıkardığı belirtildi.

Ayrılan bütçe 15 milyon Euro

Spartak Moskova'nın, Galatasaray'da 450 bin Euro kazanan Köhn'ün maaşı için ise bonservisle birlikte 15 milyon Euro bütçe ayırdığı ifade edildi.

Teklif yetersiz bulundu

Galatasaray'ın, Spartak Moskova'nın ilk teklifini yeterli bulmadığı ve yıldız futbolcunun satışından 10 milyon Euro'nun üzerinde bonservis geliri beklediği belirtildi.

Öte yandan Derrick Köhn'e yapılan teklifleri değerlendirme kararı alan Galatasaray, sol bek transferine hız verdi. Sarı-kırmızılı ekip rotasını İngiltere'ye çevirdi.

Galatasaray, Lucas Digne ile ilgileniyor

Foot Mercato sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Lucas Digne ile ilgileniyor.

Kiralık düşünülüyor

Haberde, sarı-kırmızılı kulübün 31 yaşındaki Fransız sol beki kiralamak istediği ve kulübüne teklif yaptığı kaydedildi.

Aston Villa performansı

Aston Villa ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Digne, görev aldığı 93 karşılaşmada 4 gol ve 10 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Fransız futbolcu Aston Villa dışında Everton, Lille, Barcelona, PSG ve Roma formalarını giydi. Fransa Milli Takımı'nda da oynayan 31 yaşındaki futbolcu görev aldığı 46 maçta 6 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler