Galatasaray eksik sayısı 10'a yükseldi!

İsa Kethüda
22.11.2025 - 23:00 | Son Güncellenme: 22.11.2025 - 23:06

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği’ni mağlup eden Galatasaray'da yaşanan sakatlıklar ve kırmızı kart sonrası eksik sayısı 10'a yükseldi.

Galatasaray eksik sayısı 10'a yükseldi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 13. haftasında Galatasaray, konuk ettiği Gençlerbirliği’ni 3-2’lik skorla mağlup etti.

Galatasaray 3 oyuncu kaybetti

Sarı-kırmızılı takım, Başkent ekibine karşı kazandığı karşılaşmada 3 oyuncusunu birden kaybetti.

Lemina ve Singo sakatlandı

Galatasaray'da 17. dakikada Mario Lemina ve 40. dakikada Wilfried Singo sakatlanarak oyundan çıktı. Teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Singo'nun durumunu ciddi olduğunu, Lemina'nın ise bu tür ufak-tefek sakatlıklar yaşayabildiğini söyledi.

Roland Sallai kırmızı kart gördü

Sarı-kırmızılı takımda Roland Sallai de mücadelenin uzatma dakikalarda Zan Zuzek'e yaptığı hareket sonrası VAR kararıyla kırmızı kart gördü. Macar futbolcu Fenerbahçe ve Samsunspor maçlarında forma giyemeyecek.

Sakatlığı devam eden futbolcular

Öte yandan, sarı-kırmızılı takımda sakatlığı devam eden diğer futbolcular ise şu şekilde:

Victor Osimhen

Yunus Akgün

Kaan Ayhan

Ismael Jakobs

Berkan Kutlu

Eren Elmalı ve Metehan Baltacı cezalı

Bilindiği üzere, Eren Elmalı (45 gün) ve Metehan Baltacı (9 ay) da, bahis oynadığı gerekçesiyle PFDK'dan ceza almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler