Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gruplarda ne kadar kazandı?

Akın Ungan
06.10.2023 - 15:03 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 15:10

Son dakika | Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'da ikinci hafta sonunda elde ettiği toplam gelir belli oldu. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gruplarda ne kadar kazandı?

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gruplara giriş parası olan 15 milyon 640 milyon Euro’nun 14 milyon 800 bin Euro’sunu peşin alan Galatasaray, katsayı parasından gelen 9 milyon 96 bin Euro geliri de 22 Eylül itibarıyla kasasına koydu.

Manchester zaferinden sonra 2.8 milyon Euro prim

Berabere biten Kopenhag karşılaşmasında 930 bin Euro beraberlik prim alan Sarı-Kırmızılılar, Manchester United deplasmanında kazandığı zafer sonrası 2 milyon 800 bin Euro tutarındaki galibiyet primi daha almaya hak kazandı

Galatasaray toplam ne kadar kazandı?

Bununla birlikte Galatasaray 27 milyon 626 bin Euro geliri garantiledi.

İlgini Çekebilir
Manchester'dan Galatasaray'a cevap!
Habere Git

Fenerbahçe ne kadar kazandı?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Spartak Trnava ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-1 kazanan Fenerbahçe, tüm kulvarlardaki galibiyet serisini 15 maça çıkardı.

Fenerbahçe bu sonuçta UEFA'dan galibiyet primi olan 500.000 Euro geliri kasasına koymaya hak kazandı.

Fener, 1 milyon Euro'yu kasasına koydu

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu ilk karşılaşmasında ise Nordsjaelland'ı deviren sarı lacivertliler, iki maçtan toplam 1 milyon Euro galibiyet primi elde etti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dün gece neler yaşandı? Işıklar neden sabaha kadar yandı?
Habere Git

Şimdiden yaklaşık 5 Milyon Euro geldi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, iki galibiyetten gelen 1 milyon Euro primle birlikte şu ana kadar toplamda 4 milyon 779 bin Euro geliri de garantiledi. 

Beşiktaş'ın geliri ne kadar oldu?

Beşiktaş, Lugano'ya 3-2 yenilirken kasaya 500 bin Euro daha koyma şansını yitirdi. Beşiktaş'ın şu ana kadar UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde kasasına koyduğu para 4 milyon 167 bin 500 Euro oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler