Galatasaray, Gedson'un peşini bırakmıyor! Ferro'ya talipler var

Ali Bozkurt
26.12.2021 - 22:09 | Son Güncellenme: 27.12.2021 - 01:07

Portekiz basını Galatasaray'ın Ocak ayında tekrar takıma transfer etmesi beklenen Gedson Fernandes için teklif sunduğu yazdı. Ayrıca Francisco Ferro'yu da kiralık olarak isteyen takımlar olduğunu yazdılar...

Galatasaray, Gedson'un peşini bırakmıyor! Ferro'ya talipler var

AJANSSPOR DIŞ HABER

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon Benfica'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve bu sezon tekrar almak istediği Gedson Fernandes'in kiralık olarak gidebileceğini Portekiz basını duyurdu. İşte detaylar...

 

Abola haberibe göre, Galatasaray tekrardan Gedson Fernandes için teklif sundu. Benfica, Gedson Fernandes'i ilk olarak bonservisiyle göndermek istiyor. Eğer teklif gelmezse Galatasaray'a kiralık olarak verileceği yazıldı. Ocak ayının ilk günlerinde Gedson Fernandes'in gidebileceğini duyuran Portekiz basını, Galatasaray'ın Benfica'yı bezdirdiğini ve Gedson'un peşini bırakmadıklarını açıkladılar. Beşiktaş ile Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon transfer etmek istediği Gedson Fernandes'in kararı net olarak Galatasaray gözüküyor.

Benfica bir diğer isim olan Ferro ile de yolları ayırma kararı oldu. Ferro'nun kiralık olarak gitmesine izin verilecek. Abola haberine göre Ferro ile ilgilenen kulüpler bulunuyor. Ferro gitmeyi kabul ederse Ocak ayında takımdan ayrılan ilk isim olacak.

Ferro'ya İspanya, Almanya ve İtalya'dan talipler olduğunu yazan Portekiz basıını, Galatasaray'ında talip olduğunu duyurdu. 

Senin için hazırladığımız haberler