Galatasaray, Becir Omeragic'i Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

Ali Bozkurt
25.01.2023 - 09:40 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 10:04

Savunmaya transfer yapmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündeme 21 yaşındaki İsviçre stoper oyuncusu Becir Omeragic geldi. İşte detaylar...

Galatasaray, Becir Omeragic'i Transfer Etmek İçin Devreye Girdi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de ara transfer dönemi heyecanı sürerken Galatasaray henüz takviye yapmadı. Cimbom, devre arasında ömcelik olarak sol bek transferi yapmak isterken gündeme savunma oyuncularıda gelmeye başlandı. Abdulkerim Bardakcı ve Nelsson'un yedeği olmamasından dolayı hamleler sürerken gündeme İsviçreli 21 yaşındaki Becir Omeragic geldi. Detaylar...

Formayı kaybetti, Galatasaray devreye girdi

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray'da savunma bölgesinin transfer listesinin başında  21 yaşındaki Becir Omeragic yer alıyor. Cimbom, bu sezon formasını kaptırarak yedeklere düşen genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı. 

Sözleşme imzalamadı

Sene sonunda sözleşmesi sona erecek olan genç savunmacı takımı Zürich ile henüz sözleşme yenilemedi. Genç savunmacı yeni kontrat yapmayınca taraftar tepkisini çekerek kadroya alınmamaya başlandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan 4 koldan transfer! Sürpriz isimler
Habere Git

Sezon başında istendi

Galatasaray, sezon başında genç savunmacı Becir Omeragic'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu.  İsviçre ekibi Zürich, Omeragic'i yüksek bonservisle göndermek istemesi sonrası transfer askıya alınmış yerine Mathias Ross transfer edilmişti.

Potansiyeli yüksek

Bosna kökenli İsviçreli oyuncu ülkesinde potansiyeli yüksek oyuncular arasında liste başında yer alıyor. Galatasaray, genç oyuncuyu kadrosuna katarak hem savunma sorununa çözüm ararken hem de gelecekte iyi bonservise satmayı planlıyor.

Maliyeti düşürülmeye çalışılıyor

Haberin detaylarında ise Sarı-Kırmızılılar, tıpkı Mathias Ross transferinde olduğu gibi, Omeragic konusunda da maliyeti mümkün olduğunca düşürerek riski minimum seviyeye indirmeyi plandığı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Tartışma sürüyor! Fenerbahçe, Galatasaray'a cevap verdi
Habere Git

Piyasa değeri yükseliyor

Güncel olarak piyasa değeri 6 milyon Euro olarak gözüken genç savunmacının her geçen gün değeri yükselmeye devam ediyor.  Hırvat ekibi Dinamo Zagreb, sene sonunda sözleşmesi sona erecek genç oyuncu için hamle yaparken en ciddi rakibinin Galatasaray olduğu iddia edildi.

Teklif kabul edilmedi

Sportske'de yer alan habere göre, Hırvat ekibi genç savunmacı için %10 sonraki satıştan pay maddesi ekleyerek 1 milyon Euro bonservis bedeli teklif sundu. Teklif kabul edilmeyince yeni paket hazırlanmaya başlandı. 

Senin için hazırladığımız haberler