Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızını istedi!

24.01.2024 - 15:35 | Son Güncellenme: 24.01.2024 - 15:52

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile Beşiktaş, Adana Demirspor'un PSG'den bonservisini aldığı genç oyuncu Edouard Michut'u gündemine aldı. Detaylar...

Galatasaray ile Beşiktaş, Süper Lig'in genç yıldızını istedi!

AJANSSPOR HABER

Ara transfer dönemi çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile Beşiktaş, Adana Demirspor'un genç oyuncusu için karşı karşıya geldiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray ile Beşiktaş karşı karşıya

L'Equipe'de yer alan habere göre; Galatasaray ile Beşiktaş, Adana Demirspor'un genç yıldızı Edouard Michut ile ilgileniyor.

Beşiktaş hemen istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Beşiktaş, ara transfer dönemi sona ermeden Fransa U20 oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. 

Galatasaray'ın da gündeminde

Beşiktaş, ara transfer döneminde kadrosuna katmak isterken Galatasaray'ın ise genç oyuncuyu gündemine alarak iletişimini sürdürdüğü iddia edildi.

Temsilcisi Beşiktaş maçındaydı

Anthony Martial ve Michut’un Temsilciliğini yapan Philippe Lamboley, Beşiktaş-Adana Demirspor maçını ‘özel davetli’ olarak protokol tribününden takip etti.

Adana Demirspor bonservisini aldı

Adana Demirspor'da PSG'den satın alma opsiyonu ile kiralanan Edouard Michut, Mavi-Lacivertli formayla ilk 11'de 7 maça çıktı. 20 yaşındaki Fransız orta sahanın sözleşmesinde opsiyonun geçerli olabilmesi için 7 maçta en az 45 dakika oynar maddesi vardı.

Mavi-Şimşekler, oyuncunun ikinci satışından pay ile Edouard Michut'un bonservisini aldı.

Edouard Michut'un performansı

PSG altyapısında yetişen Edouard Michut geçen sezonu İngiltere Championship takımı Sunderland'de kiralık geçirdi. Yaz transfer döneminde Adana Demirspor'un yolunu tutun Michut, Mavi Şimşekler'de 7'si ilk 11, 11 maçta oynadı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler