Galatasaray İle Fenerbahçe Boubakary Soumare'yi Transfer Etmek İstiyor

18.08.2023 - 08:58 | Son Güncellenme: 18.08.2023 - 09:07

Transfer döneminde yıldız isimler için sık sık karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray bu sefer ise Boubakary Soumare transferi için karşı karşıya gelecek.

Galatasaray İle Fenerbahçe Boubakary Soumare'yi Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Orta saha transfer için arayışlarını sürdüren Fenerbahçe ile Galatasaray, yine aynı oyuncuda buluştular. Daha önce Galatasaray'ın gündemine gelen Leicester City'in Fransız oyuncusu Boubakary Soumare için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi.

Galatasaray'ın radarında

Galatasaray'da orta saha bölgesi için gündeme gelen son isim ise Leicester City'de forma giyen 24 yaşındaki Boubakary Soumare oldu. Cim Bom, daha önce oyuncu için İngiliz ekibi ile görüştüğü iddia edilmişti.

Fenerbahçe'nin listesine girdi

Fanatik'te yer alan habere göre, İsmail Kartal’ın ısrarla istediği Rade Krunic, listenin ilk sırasında yer alıyor. Yönetim de en büyük mesaiyi Boşnak yıldız için harcıyor. Ancak alternatif olarak belirlenen Tanguy Ndombele ve Kelvin Phillips için de temaslar devam ediyor. Sarı-Lacivertliler’in, bu 3 yıldızın dışında orta saha için Boubakary Soumare'yi de listeye eklediği ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a sürpriz sol kanat! Teklif yapıldı...
Habere Git

Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya

Zaha ve Tete transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray daha sonra Fred transferinde de karı karşıya gelmişti. Galatasaray, Zaha ve Tete'yi kadrosuna katarken Fenerbahçe ise Fred'i kadrosuna katmıştı. İki ekip bu sefer Fransız orta saha oyuncusu Boubakary Soumare için transfer yarışın girebilir.

20 milyona transfer oldu

Leicester City, Fransız oyuncu için 2021’de Lille’e 20 milyon Euro bonservis ödemişti. 

Soumare kalmak istemiyor

Bu sezon Championship’te (İngiltere 2. Ligi) müadele edecek olan Leicester City'de birçok oyuncusuyla yollar ayrıldı. Leicester’da Soumare de takımda kalmak istemiyor. Fenerbahçe Yönetimi’nin, hem 24 yaşındaki yıldızla hem de kulübüyle görüşmelere başladığı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin itirazına onay geldi: Ödeme yapacaklar
Habere Git

Fenerbahçe'yi sordu

Soumare’nin Sarı-Lacivertliler’e transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi. Başarılı oyuncunun, Türkiye ve Fenerbahçe ile ilgili olarak eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve Zeki Çelik’e sorular sorduğu öne sürüldü. Yönetimin, piyasa değeri yaklaşık 20 milyon Euro olan Soumare’yi bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya kadroya katmak istediği belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler