(Yazılı Özet) Galatasaray-Elfsborg Maç Sonucu: 4-3

23.10.2024 - 19:11 | Son Güncellenme: 23.10.2024 - 19:22

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray evinde konuk ettiği İsveç ekibi Elfsborg'u 4-3'lük skorla geçmeyi başardı. İşte detaylar...

(Yazılı Özet) Galatasaray-Elfsborg Maç Sonucu: 4-3

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında temsilcimiz Galatasaray, İsveç ekibi Elfsborg'u RAMS Park'ta konuk etti. Temsilcimiz mücadeleden 4-3'lük galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray ilk yarıda rahatladı

Temsilcimiz mücadelede ilk devreyi; 29'da Mauro Icardi, 38'de Isak Petterson (kk) ve 44. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın bulduğu gollerle 3-0 önde kapatmayı başardı.

Elfsborg korkuttu, Yunus "dur" dedi!

İkinci yarının ilk bölümünde Elfsborg; 52'de Niclas Hunt, 65'te ise Baidoo'nun penaltı golü ile skoru 3-2'ye getirerek umutlansa da, Galatasaray 84'te Yunus Akgün'ün kaydettiği gol ile rakibinin umutlarını azalttı. Konuk ekip 90+1'de Larsson'un golü ile maçın skorunu tayin etti.

Galatasaray puanları toplamaya devam ediyor

Avrupa Ligi'nin açılış haftasında evinde konuk ettiği PAOK'u 3-1 ile geçen sarı kırmızılılar, ikinci maçta ise Rigas Skoda ile sürpriz bir biçimde berabere kaldı. Temsilcimiz bu sonuç ile puanını 7'ye yükseltti.

Elfsborg ise 3. maçında 2. yenilgisini alarak 3 puanda kaldı.

Galatasaray evinde İngiliz devini konuk edecek

Avrupa Ligi'nin sıradaki maçında Galatasaray, 7 Kasım'da evinde İngiliz ekibi Totthenham Hotspur ile kozlarını paylaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler