Galatasaray'ın İlkay Gündoğan transferine Juventus ve Bayern Münih rakip

27.10.2022 - 11:39 | Son Güncellenme: 27.10.2022 - 11:42

Süper Lig ekini Galatasaray, kadrosuna katmak istediği İlkay Gündoğan tranferine İtalyan devi Juventus ve Alman devi Bayern Münih hamle yaptı. Detaylar...

Galatasaray'ın İlkay Gündoğan transferine Juventus ve Bayern Münih rakip

AJANSSPOR HABER

Yaz transfer döneminde dünya yıldızlarını kadrosuna katan Galatasaray, gözünü Manchester City ile sözleşmesi sona erecek olan Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan'a dikti. Cimbom, 32 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için dünya devleri ile yarışacak. Detaylar...

İngiliz basınından The Sun, Galatasaray'ın Manchester City'deki kontratının son yılına giren İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak istediğini öne sürdü.

Habere göre daha önce Türkiye'de oynamak istediğini açıklayan İlkay Gündoğan'ın City ile henüz yeni sözleşme imzalamaması da bu iddiayı güçlendiriyor. Daha önce adı Barcelona, Galatasaray ve Juventus gibi takımlarla yazılan 32 yaşındaki futbolcu için Bayern Münih de devrede.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Dembele atağı
Habere Git

Alman devinin, yıldız orta saha oyuncusu için hamle yapmayı düşündüğü aktarıldı. Öte yandan Manchester City'de şu an İlkay Gündoğan ile masada yeni kontrat için bir anlaşma olmadığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler