Ajansspor

Galatasaray istemişti! Fenerbahçe KAP'a bildirdi...

Editör: Ali Bozkurt

Son Güncelleme /

Süper Lig devi Fenerbahçe, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı transfer ettiğini açıkladı. İşte gelen o açıklama ve detaylar...

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 53 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Fenerbahçe, yeni sezon transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, Alanyaspor'dan Oğuz Aydın'ı kadroya kattığını açıkladı.

İşte Fenerbahçe'nin açıklaması

''Transfer Bilgilendirme Kulübümüzün, kendisi ve Corendon Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardığı Oğuz Aydın, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer görüşmelerini ilerletmek üzere bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.''

Galatasaray'da istedi

Alanyaspor'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performans sonrası dikkatleri üzerine çeken Oğuz Aydın'ı Galatasaray'da transfer etmek istemişti. Milli oyuncu ile görüşmeler yapan Sarı-Kırmızılılar, Alanyaspor ile anlaşamayınca masadan kalktı.

20 gole katkı yaptı

Son yıllarda yükselen grafiğini bu sezon zirveye taşıyan Oğuz Aydın, A Milli Takım’ın Avrupa Şampiyonası için belirlediği geniş kadroda da kendisine yer bulurken, Almanya’ya ise götürülmedi. 23 yaşındaki futbolcu, bu sezon Süper Lig’de 35 maça çıkarken, 13 gol ve 7 asiste imza koydu. 

Bu gece İstanbul'da olacak yarın sağlık kontrolünden geçecek

Kulüpler arası sözleşme imzalandı. Oğuz Aydın bugün saat 23.10'da İstanbul Yeni Havalimanı'nda olacak. Salı günü sağlık kontrolünden geçecek ve 4 yıllık sözleşmeye imzasını atacak. Ardından takıma katılacak.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...