Galatasaray Kaboul'un peşinde
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Hücum hattını Podolski ile güçlendiren Sarı-Kırmızılılar, aradığı stoperi de İngiltere'de buldu. Tottenham forması giyen Younes Kaboul'un menaceriyle görüşmeler başladı.

Son 5 Haber

Orkun Kökçü'den maç sonu mesajı: 'Çok şey denebilir ama zamanı değil'

Avustralya ve Paraguay el ele son 32 turunda!

(GOLLER ve ÖZET) Türkiye - ABD | Maç Sonucu: 3-2

İZLE | Ve 24 yıl sonra Dünya Kupası'nda gol attık! Arda Güler'in golü

Semih Şentürk, canlı yayında Oğuz Çetin'e sitem etti: "Görev falan istemiyorum hocam!"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Galatasaray Kaboul'un peşinde
Transfer operasyonuna devam eden Galatasaray, Bilal ve Lukas Podolski takviyeleri sonrası savunma hattını güçlendirmek için de kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar’ın hedefindeki isim, Tottenham forması giyen 29 yaşındaki Fransız stoper Younes Kaboul. Uzun süre Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da gündeminde yer alan 1.92 boyundaki savunmacının menajeriyle görüşmelerin başladığı ifade ediliyor.
Hatta Kaboul’un Galatasaray’ın teklifine sıcak baktığı, kulübü Tottenham’la resmi olmasa da bonservis pazarlıkları yapıldığı bildirildi. İngilizler’in son olarak 5 milyon Euro’ya kadar düştüğü, Cim Bom’un işi 3.5 milyon Euro’ya (10.336.000 TL) bitirmeye çalışacağı kaydedildi. Hamza hocanın gerekirse Kaboul ve Semih’i savunmada birlikte oynatacağı, Chedjou’yu da ön liberoya süreceği, tahmin ediliyor.
Fanatik