Galatasaray Kadın Takımı teknik direktörünün hesabı dolandırıcıların eline geçti

Ali Bozkurt
02.01.2022 - 18:25 | Son Güncellenme: 02.01.2022 - 18:29

Galatasaray Hepsiburada Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Nurcan Çelik'in sosyal medya hesabı dolandırıcılar tarafından çalındı. İşte paylaşılan o yazı...

Galatasaray Kadın Takımı teknik direktörünün hesabı dolandırıcıların eline geçti

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Kadın Futbol Takımı teknik direktörü Nurcan Çelik'in sosyal medya hesabı dolandırıcılar tarafından çalındı. Hesabından ise paylaşımlar atmaya başladılar. İşte detaylar...

Galatasaray Hepsiburada'nın teknik direktörü Nurcan Çelik'in Instagram hesabı dolandırıcıların eline geçti. Dolandırılar Nurcan Çelik'in hesabından yatırım tavsiyesinde bulunmaya başladılar. Taraftarlar ise bu durumu fark edip sosyal medyadan yatırım yapmamaları için takipçilerini uyarmaya başladılar.

Nurcan Çelik kimdir?

41 yaşındaki Nurcan Çelik, 27 yıllık futbol yaşantısı sırasında 2 kez kanser hastalığına yakalandı. Futbol ve spora olan tutkusuyla hastalığı 2 kez yendiğini ifade eden Nurcan Çelik, Galatasaray'da forma giyen Roman Kosecki'ye duyduğu platonik aşk sonrasında futbola başladığını söyledi.

 

Nurcan Çelik, ''Futbola 1993 yılında Bursaspor'da başladım. Babam Galatasaraylı olduğu için ben de koyu bir Galatasaray taraftarıydım. Roman Kosecki'ye duyduğum platonik aşktan dolayı futbola başlamış oldum.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler