Galatasaray kaptanıyla sözleşme uzattı!

19.04.2021 - 16:02 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 17:13

Son dakika haberleri... Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Gizem Güreşen, kendisini 2 yıl daha sarı kırmızılı ekibe bağlayan sözleşmeyi imzaladı. İşte detaylar...

Galatasaray kaptanıyla sözleşme uzattı!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın 34 yaşındaki liberosu ve takım kaptanı Gizem Güreşen, bugün takımıyla olan sözleşmesini 2 yıl süreyle uzattı. İç transfere öncelik veren ekip, sözleşmesi bu sezon sona eren kaptan Güreşen'le işe koyuldu.

 

Vakıfbank altyapısında yetişip; Galatasaray ve Fenerbahçe gibi takımların formasını giyen Gizem Güreşen, 2016-17 sezonunda İsviçre ekibi Volero Zürich formasını terletmişti. Galatasaray, resmi internet adresinden kaptan Güreşen'in sözleşmesinin uzatıldığını duyurdu.

Kariyeri başarılarla dolu...

34 yaşındaki deneyimli libero oyuncusu Gizem Güreşen, 17 yıllık kariyerine 2 Şampiyonlar Ligi, 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 İsviçre Ligi ve 1 İsviçre Kupası şampiyonluğu gibi başarılar sığdırdı.

 

Galatasaray'dan yapılan açıklamada, "Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, takım kaptanımız Gizem Güreşen ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Son 3 sezondur Galatasaray forması ile mücadele eden kaptanımız Gizem Güreşen’e sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz." ifadelerine yer verildi.

Tecrübeli pasör Gamze Kılıç transfer edildi!

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nda hareketli saatler yaşanıyor. Sezonu 6. sırada bitiren takıma bir de pasör transferi yapıldı. En son Eczacıbaşı Vitra'da forma giyen 28 yaşındaki Gamze Kılıç, sarı kırmızılı ekibe katıldı. Kılıç, 2010 yılından 2018 yılına kadar Galatasaray'da mücadele etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler