Galatasaray, Kolombiyalı Gustavo Cuellar'ı Transfer Listesine Ekledi

Ali Bozkurt
14.12.2022 - 09:52 | Son Güncellenme: 14.12.2022 - 10:18

Devre arasında takıma transfer hamlesi yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme Kolombiyalı Gustavo Cuellar geldi. Cimbom, transfer listesine ekldi. Detaylar...

Galatasaray, Kolombiyalı Gustavo Cuellar'ı Transfer Listesine Ekledi

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını hızlandıran Galatasaray'da transfer listesinden yeni bir isim daha gündeme geldi. Cimbom, Kolombiyalı oyuncu Gustavo Cuellar'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi. Detaylar... 

Galatasaray, hamle yaptı

Brezilya basınında yer alan haberw göre, Galatasaray, bir dönem Flamengo forması giyen Kolombiyalı orta saha Gustavo Cuellar ile ilgilendiği iddia edildi. Brezilya ekibi orta saha oyuncusunu Al-Hilal'den tekrar transfer etmek isterken Galatasaray rakip olduğu ifade edildi.

Öncelik Gremio'da

Suudi ekibi Al Hilal'de forma giyen 30 yaşında orta saha oyuncusunun Gremio ile görüştüğü yazıldı. Ancak Valencia ve Galatasaray'ın da pusuda bekleyerek Gustavo Cuellar'ı kadrosuna katmak için hamleler yapacağı ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Lazio, Galatasaray'ı geriden gelerek devirdi
Habere Git

Sözleşmesi 2024'te sona erecek

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, 2019 yılında tecrübeli futbolcu için 7.4 milyon Euro ödeme yaparak transferi gerçekleştirmişti. Cuellar'ın güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro olarak gözükmekte. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi ise 2024 yılında sona erecek.

Gol ve asisti yok

Bu sezon Suudi Arabistan takımı Al Hilal ile 10 karşılaşmada görev alan Cuellar, gol ve asist katkısı sağlayamadı. Tecrübeli orta saha oyuncusu kupa maçında oynadığı karşılaşmalarda ise 3 sarı kart gördü.

6 ve 8 numara

Kolombiyalı Gustavo Cuellar, 6 numara pozisyonu yanı sıra 8 numarada da forma giyebiliyor. Teknik direktör Okan Buruk, takımda yabancı kontenjanı azalması halinde tecrübeli orta sahayı transfer ederek iki bölgede de eksikliği tamamlamak istiyor.

Gustavo Cuellar kimdir?

14 Ekim 1992 yılında Kolombiya'nın Barranquilla kentinde dünyaya gelen 30 yaşındaki orta saha 1.76 boyundadır. Deportivo Cali altyapı takımında yetişen Cuellar, Flamengo'da 3 sene forma giydikten sonra Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'e transfer oldu. 

Al Hilal, bonservisten kazanmayacak

Al Hilal'den bonservisiyle ayrılması durumunda Bonservis bedelinin %70’i Flamengo’ya, %30’u Deportivo Cali’ye gidecek. Suudi Arabistan ekibi tecrübeli orta saha oyuncusunun bonservisinden bir ücret kazanmayacak.

Senin için hazırladığımız haberler