Fenerbahçe'den Galatasaray'a MHK Ve Tarafsızlık Göndermesi

14.04.2023 - 18:19 | Son Güncellenme: 14.04.2023 - 18:34

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sosyal medya hesabından Galatasaray'a MHK hakkında gönderme yapan açıklamalar yaptı. İşte açıklama ve detaylar...

Fenerbahçe'den Galatasaray'a MHK Ve Tarafsızlık Göndermesi

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Sarı-Lacivertliler, yaptığı açıklamada MHK ve Tahkim Kurulu üyesi hakkında paylaşımlarda bulundu. Detaylar...

Sarı-Lacivertliler, sosyal medya hesabında, ''Fenerbahçemizin şampiyonluk yolunda hangi şartlarda nasıl bir mücadele içerisinde olduğunu camiamızın bilgisine sunmak istiyoruz!'' açıklaması yapıldı ve eklendi: 

''Tahkim Kurulu Başkanı’nın oğlu...''

Dursun Özbek'in üyelik verdiği fotoğrafı paylaşan Fenerbahçe, ''1-) Sn. Dursun Özbek’in, MHK Başkanı ile ilgili açıklamaları sebebiyle aldığı 21 gün hak mahrumiyeti cezasını 31.03.2023 tarihinde kaldıran Tahkim Kurulu Başkanı’nın oğlunun kulüp üyelik beratı, bizzat Galatasaray Başkanı Sn. Dursun Özbek tarafından takdim edildi. Tahkim Kurulu Başkanı İsmail Rüştü Cirit, kararlarını nasıl tarafsız ve adil bir bakış açısıyla verecek?'' açıklaması yaptı.

''Rakip takım taraftar grubu...''

Tahkim Kurulu Asil Üyesinin yaptığı beğeniyi paylaşan Fenerbahçe, ''Rakip takım taraftar grubunun Başkanımıza karşı başlattığı ‘boykot’ çağrısı paylaşımını beğenen Tahkim Kurulu Asil Üyesi Serdar Karahan, görüşüne başvurulan dosyalarımıza nasıl tarafsız gözle bakacak?'' ifadelerine yer verdi.

''Adil bir gözle bakabilecek mi?''

PFDK Üyesi hakkında açıklama yapan Fenerbahçe, ''Rakip takım oyuncusu, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sebebiyle 3 maç ceza alacakken ‘bu karara karşı mücadele ettiği’ ifade edilen ve geçmişte yaptığı paylaşımlarla Fenerbahçemize iftira atan PFDK Üyesi İlyas Çelik, Kulübümüzün dosyalarına adil bir gözle bakabilecek mi?'' ifadelerine yer verdi. 

''Fenerbahçeli olduğu ve Fenerbahçe’yi koruduğu...''

Lale Orta hakkında açıklama yapan Fenerbahçe, ''Fenerbahçeli olduğu ve Fenerbahçe’yi koruduğu iddia edilen MHK Başkanı, katıldığı son ‘Kuralına Göre’ programında, verilen verilmeyen kararlarla tüm Türkiye’nin gündemine oturan Adana Demirspor - Fenerbahçe maçını hiçbir şekilde değerlendirmeye almadı. Buna mukabil 4 Şubat 2023 tarihinde yayınlanan ilgili programda gündeme getirilen pozisyonlar sonucu hakemler hangi mesajları almış olabilir?'' ifadelerine yer verdi.

''Uzun bir süredir Fenerbahçemize karşı husumet dolu bir tutum sergileyen Milliyet'in son icraatı; üst yönetim baskısıyla değiştirilen sayfa.   Milliyet'in Fenerbahçe ile ne gibi bir sorunu olabilir?''

Senin için hazırladığımız haberler