Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a güzel haber!

Eren Tuncay
04.02.2023 - 10:51 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 10:58

Trabzonspor'da sakatlık yaşayan Abdülkadir Ömür, Bartra ve Eren Elmalı'dan iyi haber geldi. Üç oyuncu da Galatasaray maçında forma giyebilecek. İşte detaylar...

Galatasaray maçı öncesi Trabzonspor'a güzel haber!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 23. haftasında lider Galatasaray, sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. Zirvede önemli karşılaşma öncesi konuk ekibe oyuncularından iyi haberler geldi.

Üç oyuncu sakatlık yaşadı

Bordo-mavililerde, hafta içinde oynanan Antalyaspor maçında Abdülkadir Ömür, Bartra ve Eren Elmalı sakatlık yaşamıştı. Bu oyuncuların durumları, Galatasaray maçı öncesi merak konusuydu.

Üç oyuncudan da iyi haber geldi. Dünkü antrenmanda takımla çalışan Abdülkadir Ömür, Bartra ve Eren Elmalı, Galatasaray'la oynanancak kritik maçta oynayabilecek durumda. Trabzonspor'da Visca, Dorukhan, Peres ve Hamsik’in ise sakatlıkları sürüyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Tolunay Kafkas görevden alındı!
Habere Git

Trabzonspor'un durumu

Son olarak ligde Antalyaspor'u 2-0 mağlup eden Trabzonspor maça Uğurcan Çakır, Larsen, Bartra, Denswil, Eren Elmalı, Siopis, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Djaniny, Gomez ilk 11'iyle çıkmıştı.

Abdullah Avcı yönetiminde Trabzonspor, Süper Lig'de çıktığı son 8 maçın 5'ini kazanırken, toplamda 21 maçta 11 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet ile 38 puan topladı ve 6. sırada yer alıyor.

Galatasaray doludizgin

Bordo-mavililerin pazar günü saat 19:00'da konuk olacağı Galatasaray ise yoluna kayıpsız devam ediyor. 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Cimbom, Süper Lig'de üst üste 11 maç, Türkiye Kupası'yla beraber 14 maçtır kazanıyor. 28 Ağustos'ta bu iki takımın oynadığı maç ise 0-0 berabere bitmişti.

Senin için hazırladığımız haberler