Galatasaray maçında sahada olmayacaklar!

04.12.2020 - 11:32 | Son Güncellenme: 04.12.2020 - 11:32

Süper Lig'in yeni takımlarından Hatayspor, 11. hafta maçında Galatasaray'a konuk olacak. Koronavirüs sebebiyle 2 maçı eksik olan ve haftayı da BAY geçen Hatayspor'da 3 futbolcu Galatasaray maçında oynayamayacak. Hangi futbolcular Galatasaray'a karşı yok? Hatayspor'da son durum...

Süper Lig’in 11.haftasında Hatayspor yarın deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. 3 puan hesapları yapan Hatayspor’da eksikler dikkati çekiyor. Hatayspor’da hangi futbolcular Galatasaray maçında sahada olmayacak? Detaylar haberimizde…

Hatayspor’un 2 maçı eksik

Galatasaray-Hatayspor maçı yarın Türk Telekom Stadı’nda saat 19:00’da başlayacak ve mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Koronavirüs sebebiyle ligde 2 maçı eksik olan Hatayspor, geçen haftayı da maç yapmadan (BAY) geçmişti.

Hatayspor ligde ne durumda?

Ligde oynadığı 7 maçta üç galibiyet, üç beraberlik ve 1 mağlubiyeti olan Atakaş Hatayspor 12 puanla 13. sırada bulunuyor Bordo-beyazlılar, ligin 2. sırasında bulunan güçlü rakibi Galatasaray'ı sahasında yenerek ligde üst sıralara yükselmek istiyor.

Hatayspor’da 3 futbolcu Galatasaray maçında yok

Hatay temsilcisinde cezalı oyuncu bulunmazken sakatlığı bulunan Abdurrahman Canlı, Soner Örnek ve Mesut Çaytemel bu maçta görev yapamayacak. Atakaş Hatayspor bugün yapacağı son antrenmanla maç hazırlıklarını tamamlayarak hava yolu ile İstanbul'a hareket edecek.

Senin için hazırladığımız haberler