Galatasaray o isme tesisleri gezdirdi!

06.06.2015 - 16:56 | Son Güncellenme: 06.06.2015 - 16:56

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın sözleşmesi sona eren Andre-Pierre Gignac’ı İstanbul’a getirdiği iddia edildi.

AJANSSPOR- Sezonu lig - kupa dublesiyle tamamlayan ve önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’ne doğrudan katılacak olan Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı kırmızılı ekibin bir forvet transfer etmesine kesin gözüyle bakılırken Fransa’dan sürpriz bir iddia geldi.

Mediafoot OM sitesinde yer alan habere göre Galatasaray, Marsilya ile sözleşmesi sona eren Gignac’ı Pazartesi günü İstanbul’a getirdi ve ona tesisleri gezdirdi. Sarı kırmızlı ekibin, 2015’in başında gelen teklifi reddeden Fransız golcüye iyi bir sözleşme teklif ettiği ve transferi sonlandırmak için oyuncunun onayını beklediği ifade edildi.

Gignac ilk önce Rusya Premier League ekiplerinden Dinamo Moskova ile söz kesmiş fakat takım Şampiyonlar Ligi’ne kalamayınca anlaşmadan vazgeçmişti.

Şu anda onun maddi beklentileri karşılayacak tek takımın Galatasaray olduğu belirtildi. Ligue 1’i, PSG’nin ardında ikinci sırada bitiren Lyon’un da onunla ilgilendiği fakat Galatasaray’ın ona önerdiği bütçenin çok daha iyi olduğunun altı çizildi. 

Senin için hazırladığımız haberler