Galatasaray ona mecbur!

Salim Manav
12.04.2021 - 08:45 | Son Güncellenme: 12.04.2021 - 08:55

Galatasaray'da hem sezon başı hem de devre arasında takviye yapılan sağ bekte 3'üncü tercih olan Şener Özbayraklı tek seçenek.

Galatasaray ona mecbur!

Burhan Can TERZİ- AJANSSPOR

Galatasaray'da sağ bek sıkıntısı devam ediyor. Geçen sezon takımın sağ beki olan Mariano Filho ile yollar ayrılırken, yaz transfer döneminde Omar Elabdellaoui hamlesi gelmişti. Takımın sağ bek ratosyonu Omar, Linnes ve Şener'den oluşuyordu. Yılbaşı gecesi Norveçli oyuncu talihsiz bir kaza geçirirken, sezonu da kapattı. Ara dönemde ise uzun uğraşlar sonucunda DeAndre Yedlin transfer edildi ancak problemler devam etti.

İkisi de sakatlandı

Galatasaray'da Linnes sezonun genelinde form tutamazken, Şener ışık vermedi. Omar'dan sonra takımın as sağ beki olan Yedlin de kırmızı kartın ardından cezası sonrası oynadığı Karagümrük maçında ciddi bir sakatlık yaşadı. Yapılan tetkiklerini sonrası ABD'li futbolcunun sağ ayak bileği dış yan bağlarında yırtık, kanama ve ödem tespit edildi. Yedlin'in bir süre sahalardan uzak kalması bekleniyor. Linnes'in de geçen hafta kasığında ikinci derece zorlanma tespit edilmişti. Göztepe maçı öncesi sağ bekte tek alternatif Şener Özbayraklı kaldı.

Galatasaray'ın bu sezon sağ beklerinin performansı

OYUNCU MAÇ GOL ASİST

Linnes 25 - 2
Omar  13 - 1
Yedlin 9 1 -
Şener 7 - -

Senin için hazırladığımız haberler