Matias Vecino Galatasaray'da! Kimdir?

04.09.2023 - 00:31 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 00:41

Orta sahaya transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, görüştüğü isimler arasında yer alan Lazio futbolcusu Matias Vecino ile anlaşma sağladı.

Matias Vecino Galatasaray'da! Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Cimbom, Lazio'nun Uruguaylı orta saha oyuncusu Matias Vecino ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu bu sabah İstanbul'a gelecek.

Anlaşma sağlandı

Çıkan iddialara göre Galatasaray, 32 yaşındaki oyuncunun transferi için anlaşma sağladı. Hem oyuncu hem de kulübü ile anlaşma sağlayan Cim Bom, transferi tamamlayarak 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Matias Vecino kimdir?

Matías Vecino Falero, Lazio takımında orta saha pozisyonunda görev yapan Uruguaylı millî futbolcudur. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Central Español kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Nacional, Fiorentina, Cagliari, Empoli ve Internazionale kulüplerinde oynadı.

İlgini Çekebilir
Köşe yazarları Galatasaray'ı yorumladı! "Utandınız mı!"
Habere Git

İstanbul'a gelecek

beIN SPORTS'un haberine göre Galatasaray, Matias Vecino Falero'yu 2+1 yıllığına kadrosuna kattı. 32 yaşındaki orta saha oyuncusunun yarın İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

5 gole katkı sağladı

2022-23 sezonu başında Lazio'ya imza atan Matias Vecino Falero, takımla çıktığı toplam 46 maçta 4 gol, 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler