'Galatasaray, Oscar Cabezas ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı'

27.08.2020 - 16:25 | Son Güncellenme: 27.08.2020 - 17:35

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına bir takviye yaptı. Oscar Cabezas, Galatasaray ile anlaştı. Hatta futbolcu, sarı-kırmızılılarla sözleşme imzalamak için yola çıktı. Oscar Cabezas transferinde sıcak gelişmeler...

'Galatasaray, Oscar Cabezas ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı'

Özgür SANCAR-AJANSSPOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ile ilgili Kolombiya’dan bir iddia ortaya atılmıştı. Galatasaray, Kolombiya’dan Oscar Cabezas’ı gerçekten transfer mi ediyor? Son gelişmeler neler? Transferle ilgili gelişmeler ve detaylar haberde…

Galatasaray, Oscar Cabezas transferini bitirdi

Kolombiya’da önemli kaynaklar, kadrosunda Luyindama, Emin Bayram, Marcao ve Ahmet Çalık’ı barındıran Galatasaray’ın, Kolombiyalı defans oyuncusu Oscar Cabezas ile anlaştığını yazdı.

Cabezas, Galatasaray için yola çıktı

Sol ayağını kullanan 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper, sözleşmesi sona eren oyuncu statüsünde bulunuyor. Futbolcu, Galatasaray ile sözleşme imzalamak için yola çıktı.

Oscar Cabezas kimdir?

Oscar Eduardo Cabezas Segura, bilinen adıyla Oscar Cabezas, 22 Aralık 1996 doğumlu. Kolombiya doğumlu olan defans oyuncusu Cabezas, Patriotas takımı oyuncusudu. Ancak; kiralık olarak Rosario Central takımına verilmişti.

Oscar Cabezas hangi takımlarda oynadı?

Cabezas, Club Juanito Moreno ve Atletico Paranaense'nin genç takımlarında forma giydi. Paranaense ile A takıma çıkan Cabezas, takımda forma şansı bulamadı ve 2017 yılı Ocak ayında Patriotas ile anlaşarak kariyerinde yeni bir sayfa açtı.

Futbolcu, ilk profesyonel maçına, 9 Şubat'ta Once Caldas karşısında çıktı ve takımı maçı kazandı.2017 yılında Patriotas ile 34 kez forma giydi ve 24 Ocak 2018'de Rosario Central ekibine kiralık olarak transfer edildi.

U17 takımı ile başarılı işler yapmıştı

Futbolcu, 3 Şubat'ta takımıyla ilk maçına çıktı ve 7 Nisan'da Belgrano'ya karşı profesyonel kariyerinin ilk golünü attı. Ayrıca Cabezas,  Arjantin'deki 2013 Güney Amerika 17 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda üç ödül kazanarak Kolombiya'yı U17 seviyesinde temsil etmişti.

'3+1 yıllık sözleşme imzalandı'

Kolombiya'da yayın yapan El Pais de Cali gazetesinin yazarı Juan Carlos Pamo, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Oscar Cabezas'ın Galatasaray ile 3+1 yıllık anlaşma imzaladığını söyleyen Pamo, "Kesin olarak teyit ettik. Galatasaray, Oscar ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu Galatasaray'a katılmak için bu akşam İstanbul'a uçuyor. Oscar'ın şu an hiçbir sakatlığı yok. Potansiyeli yüksek bir futbolcu olduğu için Galatasaray bu oyuncuyu transfer etti. Henüz 23 yaşında. Hava toplarında çok başarılı, güçlü ve teknik bir stoper" dedi.

İki menajer arasında kaldı ama anlaşma tamam

Cabezas, haklarının yüzde ellisi elinde bulunduran menajeri ve diğer menajeri arasında kalmış durumda. Yanındaki menajeri, Galatasaray hakkında yaşanan gelişmeleri oyuncudan yalanlamasını istesede, oyuncunun bağlı olduğu diğer menajerlik şirketi bu anlaşmayı konfirme etmiş durumda.

Öte yandan WIN Sports TV'nin CEO'su Eder, Galatasaray adına Oscar Cabezas transferinin bittiğini söyledi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler