Galatasaray- Parma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ali Bozkurt
26.07.2024 - 15:49 | Son Güncellenme: 26.07.2024 - 15:57

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, İtalyan ekibi Parma ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray- Parma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

2024-2025 sezonunda şampiyonluk hedefiyle yola çıkacak Galatasaray’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Cim Bom hazırlık maçında Parma ile karşı karşıya gelecek. İşte maça dair detaylar...

Galatasaray- Parma maçı ne zaman ve saat kaçta?

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, 5. hazırlık karşılaşmasında Parma ile kozlarını paylaşacak. Mücadele 27 Temmuz cumartesi günü saat 21.15'de başlayacak.

Galatasaray- Parma maçı hangi kanalda?

Mücadele D Smart ve D- Smart Go ekranlarından canlı yayınlanacak.

İkinci etap kamp çalışmaları için Avusturya'nın Steiermark eyaletinin Liezen bölgesindeki Irdning'de bulunan sarı-kırmızılılar, İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Lecce ile karşılaştı.

Maçın 10. dakikasında Ziyech'in kaydettiği golle 1-0 öne geçen sarı-kırmızılılar, 40. dakikada ise Zaha ile farkı 2'ye çıkardı ve mücadele bu sonuçla tamamlandı.

Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Ssarı-kırmızılılar, Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Daha sonra Slovak ekibi Trencin’i 4-1’lik sonuçla geçen Galatasaray, dördüncü hazırlık maçında İtalyan ekibi Lecce’yi 2-1 mağlup etti.

Senin için hazırladığımız haberler