Galatasaray paylaştı, Çalhanoğlu cevap verdi! Transfer...

11.06.2021 - 17:42 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 18:00

Adı pek çok kez Galatasaray - transfer iddialarına yer alan Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'ın milli takım EURO 2020 paylaşımında yer aldı. İşte detaylar...

Galatasaray paylaştı, Çalhanoğlu cevap verdi! Transfer...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, EURO 2020’nin açılış maçında bugün saat 22:00’da İtalya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız için bir paylaşımda bulundu. 

 

Galatasaray'ın paylaşımında Hakan Çalhanoğlu da yer aldı

Sarı - kırmızılar’dan yapılan bu paylaşımda "Wembley yolculuğunda başarılar" mesajına yer verildi. Paylaşımda, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Ozan Kabak gibi isimlerle birlikte Hakan Çalhanoğlu da yer aldı. Çalhanoğlu ise bu paylaşıma kalp emojisi ile cevap verdi. 

Hakan Çalhanoğlu: İnşallah bir gün Galatasaray forması giyerim

Adı sık sık Galatasaray - transfer iddialarında yer alan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun bu paylaşımda yer alması ve verdiği yanıt ise taraftarları heyecanlandırdı. 27 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde kendisine bu konu hakkında sorulan bir soruya, ''İnşallah bir gün Galatasaray forması giyerim. Galatasaraylı olduğum için aslan dövmesi de yaptım. İleri de olur mu bilmiyorum, neden olmasın'' şeklinde yanıt vermişti.

Galatasaray'a Çalhanoğlu'nu getireceğim

Geçtiğimiz hafta Galatasaray başkanlığına adaylığını koyan tecrübeli siyasetçi İbrahim Özdemir, Radyospor'da yayınlanan Üçleme programına konuk oldu. Özdemir, ''Hakan Çalhanoğlu, gerçek bir Galatasaraylıdır. Ben başkan olursam şayet, onu kesinlikle imkanlarımız ölçüsünde kadromuza katmaya çalışacağım" diye konuştu. Haberin detaylarını aşağıdaki bağlantıdan okuyabilirsiniz. 

Galatasaray'a Çalhanoğlu'nu getireceğim
 

Senin için hazırladığımız haberler