Galatasaray'dan Toulouse'a Van den Boomen resti!

Ali Bozkurt
16.01.2023 - 13:36 | Son Güncellenme: 16.01.2023 - 13:55

Galatasaray, ara transfer döneminde anlaşma sağladığı Van den Boomen için görüşmeleri sürdürmeye devam ederken Fransa ekibi Toulouse'a rest çekti. Detaylar...

Galatasaray'dan Toulouse'a Van den Boomen resti!

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye çalışan Galatasaray, sene sonunda Toulouse ile sözleşmesi sona erecek olan Van den Boomen için Fransa ekibine rest çekti. Detaylar...

Galatasaray'dan rest

Fanatik'te yer alan habere göre, Galatasaray, "Oyuncuyu bize şimdi satarsanız az da olsa gelir elde edebilirsiniz. Ancak beklerseniz sezon sonunda onu bedavaya alırız" resti çekti. Toulouse Yönetimi, konuyla ilgili toplantı yapma kararı aldı.

Okan Buruk istedi

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, orta saha oyuncusu van den Boomen'e olumlu rapor verdi. Sarı- Kırmızılılar, bir süredir takip ettikleri Toulouse'un orta saha oyuncusu Branco van den Boomen'i çok beğendi.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da yeni transfer gidiyor yerine Ukraynalı golcü geliyor!
Habere Git

Commoli'nin ilk transferlerden

Toulouse Başkanı Daniel Commoli, Türk futboluna yabancı olmayan bir isim. Ali Koç'un ilk döneminde Fenerbahçe Sportif direktörlüğü görevini yapan Commoli, 2020'de Toulouse Başkanı oldu. Branco van den Boomen, Commoli'nin ilk yaptığı transferlerden biri.

59 gole katkı sağladı

Van den Boomen, Fransa ekibiyle toplam 96 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 18 kez topu ağlara gönderdi, 36 asist yaptı. Futbolcunun bu sezon 15 maçta forma giydi. 1 gol, 4 asistle oynuyor. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, tribünde ikiye katladı!
Habere Git

''Bu transfer çok güzel olabilir”

Fanatik Gazetesi'ne Galatasaray'ın ilgisi hakkında açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu Van Den Boomen,  “Ortada henüz bir teklif yok. Dolayısıyla resmi görüşmeler de başlamadı. Ancak ortada gerçek olan bir durum var. O da Galatasaray’ın beni izletmesi. Bunu ben de duydum, biliyorum. İlginin farkındayım. Bu transfer çok güzel olabilir” ifadelerini kullandı.

Sözleşmesi sene sonu sona erecek

Galatasaray'ın sezon sonu kadrosuna katmak istediği Van Den Boomen, sene sonu bonservisini eline alacak. Başarılı orta saha oyuncusuyla devre arası için anlaşan Galatasaray, Fransa ekibiyle bonservis konusunda henüz anlaşma sağlayamadı. Transferde sorun çıkması halinde 27 yaşındaki oyuncuyla sözleşme imzalanarak sene sonunda takıma katması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler