Galatasaray, Napoli'den Juan Jesus'u Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
28.11.2022 - 11:02 | Son Güncellenme: 28.11.2022 - 11:12

Transfer döneminde takıma yeni isimler katmak isteyen Galatasaray, gündemine Serie A'da Napoli forması giyen Juan Jesus'u aldığı iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray, Napoli'den Juan Jesus'u Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon başında yaptığı yıldız transferleriyle takımı komple değiştiren Galatasaray, savunma bölgesi içinde hamle yapmaya başladı. Cimbom, Danimarkalı genç savunmacı Victor Nelsson'un takımdan ayrılması durumunda alternatif isimleri listesine almaya başladı. Sarı-Kırmızılılarda gündeme Napoli forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Juan Jesus geldi. Detaylar...

Hedef Brezilyalı stoper

Corriere dello Sport'ta yer alan habere göre, Galatasaray sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan , 31 yaşındaki Napolili stoper Juan Jesus için bilgi istedi. Cimbom, sambacı savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için oyuncunun menajeriyle de görüşme talep ettiği iddia edildi. 

2021 yazında Roma'daki sözleşmesi bitince Napoli'ye imza atan 31 yaşındaki sol stoper oyuncusu, takımda fazla şans bulamadığı için ayrılma kararı aldığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, sol beki Dünya Kupası'nda buldu!
Habere Git

Nelsson giderse iki isim devreye girecek

Galatasaray, devre arasında 25 milyon Euro gibi bir bonservis bedeliyle genç savunmacı Victor Nelsson'u satması halinde Juan Jesus için bonservis bedeli ödeyerek devre arasında transfer edecek. Nelsson'un sezon sonuna kadar kalması durumunda ise Nino ve Juan Jesus için sezon sonu beklenerek bonservis bedeli ödenmeden iki isimden birisi takıma katmak için görüşmeleri yapacağı ifade edildi.

Galatasaray'ın diğer alternatifi olan Nino'nun kulübüyle olan mukavelesi 31 Aralık 2024'te tamamlanacak. Fluminense, 25 yaşındaki savunma oyuncusundan bonservis bedelini ise yüksek bekliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler