Galatasaray sağ bek mesaisine başladı! Yıldız isimler...

Ali Bozkurt
16.06.2024 - 11:19 | Son Güncellenme: 16.06.2024 - 11:49

Gelecek sezona tekrardan güçlü kadro ile girmek isteyen Galatasaray, sağ bek bölgesine Lorenz Assignon ve Wan Bissaka'yı transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray sağ bek mesaisine başladı! Yıldız isimler...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezona sağ bek transferi yaparak girmek isteyen Galatasaray, Sacha Boey'den sonra sağ bek için yıldız isimler aramaya devam ediyor. Geçen sezon gündeme gelen Lorenz Assignon ve Aaron Wan-Bissaka'yı transfer etmek istiyor. İki isimden birini takıma getirmek için çalışmalar sürüyor.

Öncelik Aaron Wan-Bissaka

Sabah'ta yer alan habere göre; İlk olarak savunmanın sağına takviye yapacak Galatasaray'da listenin tepesinde Aaron Wan-Bissaka yer alıyor. Teknik direktör Okan Buruk, Manchester United forması giyen 26 yaşındaki yıldızı çok istiyor.

Şartlar zorlanacak

Oynatmak istediği tempolu ve hücuma yönelik anlayışa uygun olduğunu düşünen Buruk, yönetimden şartların zorlanmasını talep etti.

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan İngiliz sağ bekle görüşmeler devam ediyor. United'ın istediği bonservis bedelini düşürmeye çalışan G.Saray Bissaka'yı da ikna etmek üzere.

Lorenz Assignon'da listede

Sağ bek adayları arasındaki Fransız yıldız Galatasaray'a gelmek istiyor. Geçen sezon devre arasında Galatasaray yerine Burnley'e giden Lorenz Assignon, bu kararından pişman oldu.

Burnley, Premier Lig'e veda edince Rennes'e dönen 23 yaşındaki sağ bek bu kez Galatasaray'a gelmek istediğini ilett

Sarı-kırmızılı yönetim adaylar arasında yer alan Fransız yıldızı beklemeye aldı. Diğer isimler olmazsa Assignon bitirilecek. 

Senin için hazırladığımız haberler